Baby K'tan

Baby K’tan Kantoliina, Natural Organic

5 JÄLJELLÄ
Valitse koko
5 JÄLJELLÄ
74,50 €
Lisää ostoskoriin
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Voit vaihtaa joululahjasi 31.1.2020 asti

Tuotekuvaus

Pehmeä luomupuuvillainen kantoliina, joka on rintarepun ja kantoliinan välimuoto. Natural Organicissa yhdistyvät molempien parhaat puolet ja tarjoaa lisäksi paljon muuta. Kantoliinaa on helppo käyttää ja lasta voi kantaa peräti viidessä eri asennossa (NEWBORN KANGAROO, HUG, ADVENTURE, EXPLORE ja HIP).

Natural Organic -kantoliina on valmistettu niin vahvasta puuvillakankaasta, että voit hyvin kantaa siinä jopa 16 kg:n painoista lasta. Kankaiden värjäämiseen ei ole käytetty lainkaan atsovärejä. Kantoliinan kangas muodostaa mukavan ja turvallisen taskun vauvallesi, ja mukana tuleva ylimääräinen kangas luo lisäturvallisuutta lapsellesi ja tukea selällesi ja olkapäillesi. Mukana saat myös selkeän ja yksityiskohtaisen oppaan, jossa on lisäohjeita kantoliinan käyttöön.

- Kantoliinassa ei ole epämukavia solkia, renkaita taikka vetoketjuja.
- Ei vaikeita viikkauksia ja ohjeita.
- Kestää rumpukuivauksen ja konepesun.

Näin valitset oikean koon:
Baby K’tan Natural Organicia on saatavilla viidessä eri koossa: XS, S, M, L ja XL. Koot vastaavat yleisesti t-paitakokoja, mutta voit varmistaa oikean koon oheisesta taulukosta. Lapsen iällä taikka painolla ei ole vaikutusta kantoliinan kokoon. Jos oma kokosi löytyy kahden koon välistä, valitse pienempi. Jos olet raskaana, valitse sen mukaan, minkä kokoisia vaatteita käytit ennen raskautta.

Naiset (koot):
36 = XS
36-38 = S
40-42 = M
44-46 = L
48-52 = XL

Miehet (koot):
48 = S
49-52 = M
53-56 = L
58-60 = XL

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kantoliinan käytöllä on positiivinen vaikutus lapsen kehitykseen sekä vanhemman ja lapsen suhteeseen.

Ikäsuositus: 0 kk+.

Mitat: 90 cm x 275 cm x 220 cm.
Painosuositus: 3,5–16 kg.
Paino: 600 g.

Materiaali: Valmistettu kokonaan luomupuuvillasta.

Artikkelinro. 139509

Asiakkaiden kuvat

Video