Kantoliinat

Meiltä saat tukevat ja joustavat kantoliinat, joissa voit kantaa lastasi lähellä useissa kantoasennoissa ja saat molemmat kädet vapaiksi. Kantoliina helpottaa lapsen kantamista. Liinan avulla voit myös imettää lastasi. Valikoimassa on useita erilaisia kantoliinoja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Ergobaby ja Babylonia. Täältä löydät myös markkinoiden testivoittajat!
73 tulosta.

Käytännölliset ja miellyttävä kantoliinat sinulle ja lapsellesi

Kantoliina on mukava ja helppo tapa kantaa lasta mukanasi. Se, että lasta kannetaan vanhemman kehon lähellä, antaa lapselle turvallisuudentunnetta. Lisäksi vanhemman sydämen syke muistuttaa lasta masuasukin ajoista ja tämä tuttu ääni rauhoittaen häntä. Ja kun on aika alkaa totutella lapsen kanssa uusiin ympäristöihin ja paikkoihin, on ihanaa, että lapsi voi olla lähelläsi samalla, kun sinun kätesi ovat vapaat! Kantoliina on kätevä myös silloin, kun lapsella on tarve olla koko ajan lähelläsi – mikä olisikaan silloin helpompaa kuin kietoa kantoliina itsesi ja lapsesi ympärille. Samalla, kun pidät pikkuista vasten itseäsi, voit sinä tehdä muita askareita. Kantoliina pitää sekä sinut että lapsesi tyytyväisenä!

Sen lisäksi, että kantoliina on kätevä silloin, kun haluat pitää kätesi vapaan ja lapsen lähelläsi, on kantoliina käytännöllinen myös matkoilla, sillä se on kevyt ja vie vähän tilaa. Ergonomisessa kantoliinassa lapsen on hyvä matkustaa ja sen käyttäminen tuntuu miellyttävältä myös vanhemmalle, sillä kantoliina jakaa painoa tasaisesti koko keholle.

Löydät uudet kantoliinasi Jollyroomilta

Riippumatta siitä haetko joustavasta kankaasta tehtyä kantoliinaa vai kantoliinaa, jossa on rengaskiinnitys, löydät sen meiltä. Valikoimaamme kuuluu Öko-Tex sertifioituja ja ekologisesta puuvillasta valmistettuja kantoliinoja, joista voit olla varma, että ne ovat kestäviä ja käyttäjäystävällisiä – kangasta myöten. Osa kantoliinoista on puolestaan valmistettu ihanasta bambukuidusta. Nämä kaikki löydät totta kai tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Babylonia, Aldoria Baby ja Baby K-tan. Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan.

Mikäli etsit kantoliinan lisäksi muita käteviä tarvikkeita, jotka helpottavat sinun ja lapsesi ensimmäisiä vuosia, löydät nekin meiltä. Esimerkiksi babysitterit, leikkimatot, leikkikehät, tuttipullot, rintapumppu tulevat kaikki tarpeeseen, ja kaiken tuon löydät meiltä!