Kun haluat lisävauhtia pulkkamäkeen, hanki niin kutsuttu lautanen, jonka jälkeen sinulta ei enää vauhtia puutu! Meiltä saat laajan valikoiman lasten liukureita, pulkkia ja muita välineitä pulkkamäkeen laadukkailta tuotemerkeiltä!

Mäenlasku – Hauskaa talvista ajanvietettä

Kuulas talvisää kutsuu ulkoilemaan, ja mikäpä sen lystikkäämpää ajanvietettä kuin liukumäessä viilettäminen kavereiden tai perheenjäsenten kanssa! Mäenlasku on viihdyttävää puuhasteltavaa niin pienelle kuin vähän isommallekin lapselle. Tästä tuotekategoriasta löydät perinteiset liukurit, pyöreät liukurit ja liukupatjat, joiden avulla mäenlasku onnistuu ongelmitta.

Kun mäkeä laskiessa alla on liukuri tai liukupatja, takapuoli ei pääse kastumaan lumesta samalla tavalla kuin pyllymäkeä laskiessa. Liukuri myös vähentää mäkeä laskettaessa syntyvää kitkaa, jolloin vauhtia pääsee kertymään mukavammin ja mäenlasku tapahtuu paljon sujuvammin. Mäenlasku on mukaansatempaavaa ja viihdyttävää ulkoliikuntaa, ja takaisin mäen päälle tarpoessaan tulee suorastaan huomaamatta purettua päivän aikana kertynyttä energiaa. Liukurit ovat lisäksi moniin muihin mäenlaskuvälineisiin verrattuina mukavan kevyitä, jolloin lapsen on helppo kantaa tai vetää ne perässään takaisin mäen päälle.

 

Jollyroomin ihanat liukurit

Pohjoismaisena lastentarvikeliikkeenä erilaiset talvilelut ja talviliikuntavälineet kuuluvat olennaisena osana tuotevalikoimaamme. Pohjolan talvi on tunnetusti varsin pitkä – niinpä siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti! Tuotevalikoimastamme löydät erilaiset mäenlaskuvälineet esimerkiksi tuotemerkeiltä STIGAPlasto ja Pinepeak.

Liukureiden lisäksi löydät tuotevalikoimastamme myös tavalliset pulkat ja vauvapulkat sekä rattikelkat ja lumipotkulaudat, joiden kyydissä lapsesi pääsee nauttimaan talven riennoista mukavan vauhdikkaalla tavalla. Muista pitää huoli myös siitä, että ulkona temmeltävällä lapsella on yllään lämpimät talvivaatteet, jottei vilu pääse yllättämään kesken lystikkäiden ulkoleikkien.

Haluamme vielä muistuttaa, että Jollyroom tarjoaa tuotteilleen hintatakuun sekä 365 päivän avoimen kaupan!