Perinteinen rattikelkka tai BMX-tyylinen crossikelkka on hauska ja helposti ohjattava menopeli mäenlaskuun. Valikoimastamme löydät suosittujen tuotemerkkien laadukkaat kelkkamallit, kuten Stiga Snowracer -rattikelkat.
15 tulosta.

Rattikelkat ja lumipotkulaudat

Talven saapuessa lapset rientävät mielellään ulos lumileikkien pariin. Lumisota ja lumilinnojen rakentaminen ovat lasten suosikkipuuhia, mutta hauskaa on myös lähteä rinteeseen. Mikäli oma lumilauta on vielä kaukainen haave, ovat rattikelkka tai lumipotkulauta mainioita valintoja mäenlaskuun. Rattikelkat ja lumipotkulaudat menopeleinä on helppo ottaa mittaa nopeimmasta mäenlaskijasta. Perinteinen rattikelkka jarruilla ja ratilla on helppo ohjata, kun taas lumipotkulaudan huima nopeus antaa oivan vastuksen muille pulkkamäen huimapäille. Jos haluat olla mäen juuressa ensimmäisten joukossa, ovat nämä menopelit nappivalintoja! Samalla kertaa on hyvä kiikaroida läpi myös muut mäenlaskuvermeet pulkista liukureihin.

Hanki lapsellesi uusi rattikelkka tai lumipotkulauta meiltä

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, kuinka mahtavaa on hurjastella alas pulkkamäkeä, ja olemmekin täydentäneet valikoimaamme huikean hienoilla rattikelkoilla ja lumipotkulaudoilla. Meidän valikoimassamme kaikkien suosimat tuotemerkit, kuten STIGA ja Pinepeak, ovat edustettuna markkinoiden parhaaseen hintaan. Meiltä löytyvät niin perinteiset Pinepeakin ja STIGAn rattikelkat luotettavilla jarruilla, iskunvaimentimilla ja istuimen anti-slip -päällysteellä kuin lumipotkulaudatkin. Rattikelkoissa on lisäksi ratti, jonka avulla kelkka ohjautuu turvallisesti mäessä alas asti.

Huolehdi lapsesi varustelusta talven pitkiä ja hauskoja rinnepäiviä varten. Meiltä löytyvissä rattikelkoissa ja lumipotkulaudoissa on hintatakuu varmistamassa, että saat tuotteet talvileikkeihin netin parhaaseen hintaan. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, 365 päivän avoin kauppa mahdollistaa tuotteen helpon ja nopean palautuksen postitse.

Tervetuloa!