Beckmann

Koulun alkaessa on mieleisen repun oltava valmiina! Norjalainen Beckmann on koululaukkujen suursuosikki Norjassa. Beckmannin selkäreput ovat tyylikkäitä ja lapsille suunniteltuja, ja ne kuormittavat pienten koululaisten selkiä mahdollisimman vähän. Näyttävistä ja mukavista laukuista tulee varmasti myös sinun koululaisesi uusi suosikkireppu!

  •  

    Beckmann_Logo.png

294 tulosta.

Tämän takia sinun tulisi valita Beckmann of Norway

Koululaukun on kestettävä kovaa kulutusta. Vuosittain koululaukku altistuu vahvoille auringonsäteille, lumelle ja vesisateelle. Repun sisäpuolen tulee kestää koulukirjojen teräviä kulmia ja painavia liikuntavarusteita. Siksi ei ole yhdentekevää, minkälainen reppu pienelle koulutien kulkijalle tulisi valita. Beckmann of Norway suunnittelee kestäviä reppuja, olkalaukkuja ja muita tarvikkeita koululaisille. Tuotemerkillä on pitkä kokemus laadukkaiden ja käytännöllisten tuotteiden valmistuksesta. Jo vuodesta 1946 lähtien Beckmann of Norway on tarjonnut vuosittain uusia koululaukkuja, jotka on suunniteltu suojaamaan lapsen selkää ja olkapäitä.

Beckmann of Norway tekee yhteistyötä tunnetun kiropraktikon, Philip J. Wilkensin (PhD) kanssa. Työskentelemällä alan asiantuntijoiden kanssa Beckmann of Norway haluaa varmistaa, että heidän reppunsa sopivat yksilöllisesti jokaiselle lapselle ja että heidän reppunsa eivät kuormita lapsen selkää. Reput myös testataan huolellisesti. Inspiraatioita reppujen kuviointiin ja väreihin haetaan Euroopan eri muotimessuilta.

Laaja valikoima tuotteita kouluun ja päiväkotiin

Meiltä löydät laajan valikoiman Beckmann of Norway -tuotemerkin koulureppuja, penaaleja, eväsrasioita sekä muita tarpeellisia tuotteita lapsille kouluun tai päiväkotiin. Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli et ole vielä varma, minkälaisen koulurepun lapsesi tarvitsee tai mikäli haluat tutkia muita koulutarvikkeita, kannattaa sinun kurkistaa suureen valikoimaamme. Meiltä löydät koulureput, eväsrasiat ja leikkisetit lapsille kouluun sekä päiväkotiin.