Sadetakit

Sadepäivän pelastus on kunnon sadevaatteet, jotka pitävät lapsesi vaatteet kuivina ja antavat lapsellesi mahdollisuuden nauttia ulkoleikeistä ilman kastumista. Meiltä löydät sadetakit useissa iloisissa väreissä ja kuoseissa.
65 tulosta.

Hienossa ja kätevässä sadetakissa ulkoleikit voivat jatkua sateellakin!

Vanhempana olet varmasti huomannutkin, että lasten ulkoleikkejä ei pysäytä mikään, ei edes sateinen sää! Lasten leikkimistä ei säätila rajoita, vaan melkein päinvastoin inspiroi uusiin leikkeihin. Lapset rakastavat lumessa, loskassa ja sateessa leikkimistä, ja sitä ei voi mikään estää. Sen vuoksi onkin tärkeää, että lapsen vaatetus on kohdillaan, eikä lapsi kastu sateella. Hyvä sadetakki on välttämättömyys sateella. Nykyään sadetakki ei ole vain sadetakki vaan sitä voi hyvin käyttää myös silloin kun ei sada. Sadetakkeja on olemassa monesta eri materiaalista valmistettuna ja eri mallisia. Voit valita lapselle esimerkiksi täysin veden- ja tuulenpitävän sadetakin, hengittävän ja vettähylkivän softshell-takin tai vuoratun sadetakin, joka sopii hyvin lämmittäväksi välikausitaksiksi syksyyn ja kevääseen. Sadetakeissa siis on mistä valita!

Mikä sadetakki sopii sinun lapsellesi?

Jollyroomilla haluamme tarjota sinulle mahdollisimman laajan valikoiman erilaisia lasten sadetakkeja. Meillä on myynnissä sadetakkeja suosituilta ja tunnetuilta merkeiltä, kuten Reima, Didriksons, Geggamoja, Lego Wear ja monia muita. Meiltä löydät varmasti mieluisan sadetakin lapselle. Etsitkö klassista keltaista sadetakkia tai muuta pirteän väristä lasten sadetakkia? Meillä on monia erivärisiä ja kuviollisia takkeja lapsille. Yhteistä kaikille sadetakeille on, että ne on valmistettu kestävistä ja funktionaalisista materiaaleista, joten lapsen on mukava ja helppo liikkua niissä ulkona sateella. Monissa sadetakeissamme on myös heijastimia ja irrotettava huppu, joka irtoaa, jos jää kiinni johonkin.

Leikkimisen iloa sadesäähän!