Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue
Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue
Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue

Beckmann Sport Reppu 32 L, Blue

77,90 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Beckmann-reppu, jossa on sporttinen muotoilu. Korkealaatuisessa repussa on tyylikkäitä sekä nerokkaita yksityiskohtia. Repun tilavuus on 32 litraa. Reppu on suunniteltu siten, että paino jakautuu tasaisesti selälle ja siten reppu tuntuu kevyeltä kantaa.

Beckmann-repussa on useita kiinnikkeitä ja remmejä, joiden avulla repun kokoa voi säätää lapsen selälle sopivaksi. Repun olkaremmit ja selkäosa ovat pehmustettuja. Repun kaikissa sivuissa on heijastimet, joiden ansiosta lapsesi näkyy paremmin pimeässä. Beckmann Sport -repun mukana tulee myös käytännöllinen sadesuoja.

Beckmann Sport on yhteensopiva Beckmannin pienempien 12 ja 16 litran mallien kanssa. Pienemmän repun saa kiinnitettyä suuremman repun takaosaan. Erinomainen yhdistelmä esimerkiksi päiväreissuille tai päiviin, jolloin koulussa on liikuntatunteja.

Katso muut yhteensopivat Beckmann-tuotteet Lisätarvikkeet-kohdasta!

Mitat: 51 x 33 x 25 cm.

Materiaali: 100 % Polyesteriä.
Artikkelinro. 713618

Tuotemerkki

Beckmann

Koulun alkaessa on mieleisen repun oltava valmiina! Norjalainen Beckmann on koululaukkujen suursuosikki Norjassa. Beckmannin selkäreput ovat tyylikkäitä ja lapsille suunniteltuja, ja ne kuormittavat pienten koululaisten selkiä mahdollisimman vähän. Näyttävistä ja mukavista laukuista tulee varmasti myös sinun koululaisesi uusi suosikkireppu!

Katso lisää Beckmann »