Beckmann

Beckmann Classic Reppusetti 22L, Unicorn

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
VALITSE VÄRI: Monivärinen
Saatavilla pian
188,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Beckmannin käytännölliseen reppusettiin sisältyy kaksi reppua (tilavuudet 22 ja 12 litraa) sekä kaksi erikokoista penaalia, joiden väri ja kuvioinnit sopivat hyvin yhteen.

Suuremmassa repussa on hyvin tilaa koulutarvikkeille tai matkatavaroille. Repun sisältä löytyy erilliset lokerot eväsrasialle ja tabletille, ja sen ulkopuolella on pienempi vetoketjutasku vaikkapa kotiavaimille. Reppu on valmistettu vettähylkivästä materiaalista. Se on varustettu integroidulla sadesuojalla, jonka voi vetää repun päälle sadesäällä.

Reppu on muotoiltu siten, että hieman painavampikin lasti on helppo kantaa. Muotoilun ansiosta paino kohdistuu juuri minne pitääkin! Repussa on useita remmejä ja kiinnikkeitä, joiden avulla repun saa säädettyä lapsen selälle sopivaksi. Repun selkäosassa sekä olkahihnoissa on pehmusteet, joiden ansiosta reppua on miellyttävä kantaa. Anatomisesti muotoillun repun selkäkappale hengittää hyvin.

Pienemmän repun saa kiinnitettyä suuremman repun takaosaan. Myös siinä on säädettävät olka-, rinta- ja lantiohihnat sekä vetoketjullinen ulkotasku.

Kahteen penaaliin sopii hyvin kaikki tarpeelliset kirjoitusvälineet kouluun tai askarteluun. Suuremman penaalin mukana tulee lisäksi lyijykyniä, värikyniä, pyyhekumi ja viivotin.

Artikkelinro.  10060065

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Ominaisuudet Vettähylkivä
Heijastimet
Syvyys (cm) 25
Korkeus (cm) 37
Tilavuus 22 l
Leveys (cm) 24

Hintahistoria

Ei tietoa