Beckmann Sport Junior Reppu 30 L, Geocolor
Beckmann Sport Junior Reppu 30 L, Geocolor
Beckmann Sport Junior Reppu 30 L, Geocolor
Beckmann Sport Junior Reppu 30 L, Geocolor

Beckmann Sport Junior Reppu 30 L, Geocolor

69,90 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Sporttinen Beckmann Sport Junior -reppu, jossa on tyylikkäitä sekä nerokkaita yksityiskohtia. Repun tilavuus on 30 litraa. Reppu on muotoiltu siten, että hieman painavampikin lasti on helppo kantaa. Muotoilun ansiosta paino kohdistuu juuri minne pitääkin!

Repussa on useita remmejä ja kiinnikkeitä, joiden avulla repun saa säädettyä lapsen selälle sopivaksi. Repun selkäosassa sekä olkahihnoissa on pehmusteet, joiden ansiosta reppua on miellyttävä kantaa. Repun kaikissa sivuissa on heijastimet. Repun mukana tulee myös sadesuoja.

Sport Junior -reppu on yhteensopiva Beckmannin pienempien 12 ja 16 litran reppumallien kanssa. Pienemmät mallit voidaan kiinnittää suuremman repun takaosaan. Erinomainen yhdistelmä esimerkiksi päiväreissuille tai päiviin, jolloin koulussa on liikuntatunteja.

Katso myös muut yhteensopivat Beckmann-tuotteet Lisätarvikkeet-kohdasta!

Mitat: 46 x 34 x 16 cm.

Materiaali: 100 % Polyesteriä.
Artikkelinro. 713612

Tuotemerkki

Beckmann

Koulun alkaessa on mieleisen repun oltava valmiina! Norjalainen Beckmann on koululaukkujen suursuosikki Norjassa. Beckmannin selkäreput ovat tyylikkäitä ja lapsille suunniteltuja, ja ne kuormittavat pienten koululaisten selkiä mahdollisimman vähän. Näyttävistä ja mukavista laukuista tulee varmasti myös sinun koululaisesi uusi suosikkireppu!

Katso lisää Beckmann »