-14%
VisioFocus Kuumemittari
VisioFocus Kuumemittari
VisioFocus Kuumemittari
VisioFocus Kuumemittari

VisioFocus Kuumemittari

67,90 € 79 € Sinä säästät: 11,10 € (-14%)
3 JÄLJELLÄ Lisää ostoskoriin
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Visiofocus on viimeisin ja kätevin tapa mitata lapsesi lämpötila. Visiofocus mittaa lapsen lämpötilan puolessa sekunnissa – ilman kosketusta. Niinpä kuumemittari tekee lämmön mittaamisesta vaivatonta riippumatta siitä, mitä lapsi tekee. Osoita vain lämpömittari lapsen otsaa kohti, niin se heijastaa lämpötilan otsalle.

Koska kuumemittari ei vaadi kosketusta, saat sen avulla tarkistettua hetkessä, onko sinulla tai lapsellasi kuumetta. Lämpömittaria voi käyttää myös ruoan, juoman, kylpyveden, huoneenlämmön tai vastaavan mittaamiseen. Lämpömittari on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on nopea ja näppärä kalibrointijärjestelmä. Lämpömittarilla on lyhyt mittausaika sekä erinomainen mittaustarkkuus.

Kohteen lämpötila heijastuu mitattavalle pinnalle – näet siis mitatun lämpötilan suoraan lapsen otsalla, ruoassa tai vedessä.

Kuumemittari toimii neljällä AAA-paristolla (sisältyvät tuotteeseen), jotka kestävät peräti 30 000 mittausta. Tämän ansiosta mittari on edullinen ja ympäristöystävällinen käytössä.

Visiofocus on kliinisesti testattu sairaaloissa. Kuumemittarilla on CE- sekä FDA-merkinnät ja sitä käyttävät niin lääkärit kuin yksityishenkilöt.

- Näyttää lämpötilan yhden desimaalin tarkkuudella (esim. 38,3 °C).
- Mittaustarkkuus (ihmisiltä): 0,3 °C.
- Otsalta mitattava lämpö: 34–42,5 °C.
- Mittaustarkkuus (aina 50 °C asti): ±1 °C.
- Esineistä mitattava lämpö: 1–80 °C.
- Huoneenlämmön mittaus: 16–40 °C.
- CE- ja FDA-hyväksytty.
- Mittausaika: <0,5 sekuntia.

Paristot: 4 x AAA-paristoa (sisältyvät tuotteeseen).
Artikkelinro. 746136