Chicco

Chicco valmistaa kestäviä tuotteita vauvoille ja lapsille hyvännäköisellä italialaisella designilla. Chiccolta löytyy tuotteita moneen tarkoitukseen, kuten ruokailuun, lastenhoitoon ja leikkeihin. Valikoimassa on muun muassa käytännöllisiä ja tyylikkäitä lastenvaunuja, lastenvaatteita sekä hauskoja aktiviteettileluja ja radio-ohjattavia autoja.

Tee lapsiperheen arjesta helpompaa Chiccon avulla

Italialainen Chicco on yli 50 vuoden kokemuksella Euroopan suurin lastentarvikkeita valmistava tuotemerkki. Chicco on osa maailmanlaajuista Artsana Groupia, joka on holistisuuteen ja innovatiivisuuteen panostava yritys. Liikeideana on valmistaa tuotteita, joita sinä ja lapsesi tarvitsette arjessa. Chicco on ollut alusta alkaen yksi Artsana Groupin tärkeimmistä tuotemerkeistä, ja se panostaa tuotteidensa korkeaan laatuun. Tämä työ on tuottanut tulosta, sillä tänä päivänä Chicco toimii kuudessa eri maanosassa ja yli 120 maassa.

Pietro Catelli perusti Chiccon vuonna 1958. Catelli loi Chiccon vastaamaan kaikkiin 0-3 vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä tarpeisiin. Hauska fakta Chiccosta: se lausutaan oikeastaan «kee-ko». Tuotemerkki on saanut nimensä Catellin esikoispojan, Enricon mukaan.

Osta Chicco-tuotteesi Jollyroomilta

Jollyroomilla on laaja valikoima Chiccon tuotteita. Meiltä saat lastenrattaat, lelut, kuumemittarit, raskaus- ja imetystyynyt, lisätarvikkeet lastenvaunuihin, hoitopöydät, babysitterit sekä purulelut – ja nämä ovat ainoastaan muutamia esimerkkejä suuren valikoimamme sisällöstä.

Jollyroomilla on myös hintatakuu, minkä ansiosta voit olla täysin varma siitä, että saat tuotteet meiltä netin edullisimpaan hintaan.