Chicco Kuumemittari Easy Touch Infrared Forehead

Chicco Kuumemittari Easy Touch Infrared Forehead

49,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Chiccon Easy Touch -kuumemittari on näppärä infrapunamittari, joka mittaa otsan lämpötilan. Mittaus on suoritettu muutamassa sekunnissa, jonka pieni piippaus ilmoittaa. Laitteeseen voi tallettaa 25 mittaustulosta, jonka avulla voit verrata lämpötiloja ja nähdä mihin suuntaan lapsen kuumetaso
on kehittymässä. Jos mittaustulos ylittää 37,5 astetta, laite antaa äänimerkin ja auttaa samalla lasta ymmärtämään kuinka laite toimii.

Kuumeen mittaaminen otsasta on hyvin yksinkertaista ja näppärää. Monet lapset eivät pidä kuumeen mittamisesta korvasta tai suusta, joka kaiken lisäksi ei ole erityisen hygieenistä tai tarkkaa. Otsan lämpötilan on perinteisesti katsottu olevan hyvä kehon lämpötilan indikaattori aivojen kehon lämpötilan ohjauskeskukseen johtavan valtimon läheisyydestä johtuen.

- Litiumparisto, jonka kesto on 5 vuotta.
- Muisti 25 mittaustulokselle.

Artikkelinro. 415675

Tuoteseloste

Materiaali Muovi

Tuotemerkki

Chicco

Chicco valmistaa kestäviä tuotteita vauvoille ja lapsille hyvännäköisellä italialaisella designilla. Chiccolta löytyy tuotteita moneen tarkoitukseen, kuten ruokailuun, lastenhoitoon ja leikkeihin. Valikoimassa on muun muassa käytännöllisiä ja tyylikkäitä lastenvaunuja, lastenvaatteita sekä hauskoja aktiviteettileluja ja radio-ohjattavia autoja.

Katso lisää Chicco »