Babblarna

2B Baby Pullotutti Babblarna 6 kk + Large 2-pack

8 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

8 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

v28_Kampanj_CMS_500_BoB Blandade kampanjer  15%_FI.png

Käytä alekoodi BABYBOOM kassalla. Alennuskoodi koskee valikoituja tuotteita ja on voimassa 22.7. klo 11.00 asti. Ei yhdisttettävissä muihin alekoodeihin.

Tuotekuvaus

Tuotemerkki 2B Babyn pullotutti on suunniteltu ehkäisemään koliikkivaivoja, jolloin vauvan vatsaan ei pääse siirtymään ylimääräistä ilmaa. Silikonista valmistetun pullotutin ainutlaatuisen muotoilun ja ominaisuuksien ansiosta vauva voi imeä samalla luonnollisella tavalla kuin rintaruokinnassa. Pullotutti sopii kaikkiin 2B Babyn tuttipulloihin, ja se sopii käytettäväksi hieman paksummille nesteille kuten sakealle vellille ja täysjyvävellille.

Pakkaukseen sisältyy kaksi pullotuttia.

- Ei sisällä BPA-yhdisteitä
- EN 14350 -standardin mukainen
- Elintarvikekäyttöön hyväksytty

Ikäsuositus: 6 kuukautta +.

Artikkelinro.  10103480

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali Silikoni

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa