Tee kodistasi lapsiturvallinen turvaportin avulla. Meillä on laaja valikoima pingotettavia ja kiristettäviä turvaportteja, joiden asentamiseen ei tarvita ruuveja. Turvaportti suojaa lastasi kotona monissa eri paikoissa, kuten portaissa, oviaukoissa ja takan edessä. Täältä löydät pingotettavat turvaportit, jotka voit kiristää oviaukkoon tai seinien väliin.
35 tulosta.

Pingotettavat turvaportit – kun kaipaat yksinkertaista turvallisuutta kotiisi

Pienlapsiarjessa riittää vilskettä ja vilinää, eikä kodin askareille riitä millään aikaa, jos taaperoiden perässä on juostava koko ajan. Yksikään vanhempi ei missään tapauksessa haluaisi aiheuttaa lapsilleen kotioloissa vaaratilanteita tai haavereita, joita syntyy helposti silloin, kun kodin lapsiturvallisuus ei ole kohdillaan. Senpä vuoksi pingotettavat turvaportit ovatkin erinomainen, nopea ja helppo vaihtoehto turvallisen kasvuympäristön luomiseksi. 

Pingotettava lasten turvaportti asennetaan vaivattomasti ilman ruuveja ovensuuhun tai kahden seinän väliin. Yhtä helposti portti sopii myös portaiden suojaksi! Asennustavastaan huolimatta portti on erittäin vankka ja tukeva tilanjakaja, joka rajaa lapsen leikkitilan huolellisesti ja turvallisesti halutulle alueelle. Mikä parasta, portista saa lisäosien avulla rakennettua leikkikehän, jossa lapsesi on turvallista tutustua ympäristöönsä. Lopultakin sanat turvallisuus, helppous ja hauskuus sopivat käytettäväksi samassa lauseessa!

Turvaportit ja muut varusteet lapsiturvallisen ympäristön luomiseksi Jollyroomilta

Olemme Jollyroomilla päättäneet omalta osaltamme mahdollistaa lapsiturvallisen kodin luomisen. Valikoimamme turvaportit edustavat laadukkaita ja kestäviä tuotemerkkejä, kuten BabyDan ja Lindam. Lupauksemme ansiosta löydät sivustoltamme erilaisten lapsiportti- ja turvaporttiratkaisujen lisäksi muut lasten turvallisuustarvikkeet, kuten vauvan itkuhälyttimet ja ovistopparit sekä liesi- ja hellasuojat

Kaiken kukkuraksi haluamme taata sinulle täyden asiakastyytyväisyyden – lupaammekin oston yhteydessä hankkimillesi tuotteille hintatakuun ja markkinoiden parhaan hinnan, sekä 356 päivän avoimen kaupan. Lähde siis tutustumaan ja ihastumaan sivustomme laajaan valikoimaan!