Lasten matot

Pehmä matto tuo lastenhuoneeseen väriä ja iloista ilmettä. Valikoimastamme löydät lastenhuoneen matot erilaisilla eläin-, avaruus- ja Disney-kuvioilla sekä muilla lasten suosikkiaiheilla, joiden joukosta löytyy takuulla mieluinen malli joka makuun.
228 tulosta.

Mattoja lastenhuoneeseen

Lastenhuonetta sisustaessa matoilla on iso merkitys. On ihmeellistä, mitä oikean muotoinen, kokoinen ja värinen matto tekee huoneelle, jossa lapset nukkuvat, leikkivät ja elävät. Sen lisäksi, että ihana matto tekee huoneesta kodikkaan, se pitää myös pienet jalat lämpiminä ja pois kylmältä lattialta.

Suloisia mattoja lapsille

Olemme koonneet kattavan valikoiman sekä pieniä että suuria mattoja, joista osa on pyöreitä ja osa on nelikulmaisia. Valikoimassamme on sekä tyylikkäitä, puuvillasta valmistettuja sekä kuvioituja mattoja, jotka herättävät lasten mielenkiinnon. Miten olisi suloinen Bloomingvillen matto tai yksinkertainen kuvioitu Alice & Fox -matto? Olemme myös kovin hullaantuneita Sebran kuvioituihin mattoihin sekä JaBaDaBaDon värikkäisiin kuvioihin. Sukella siis eri merkkien valikoimaan, josta löydät jokaisen makuun ja tyyliin sopivat matot!

Muistathan, että tarjoamme myös hintatakuun, mikä tarkoittaa, että saat tuotteesi meiltä netin parhaaseen hintaan.

Katso myös valikoimamme muut suloiset lasten huonekalut, ihanat valaisimet sekä värikkäät vuodetekstiilit, joita meillä on varastossamme!