Täältä löydät suuren valikoiman laadukkaita ja edullisia juniorisänkyjä. Valikoimassa on muun muassa kerrossänkyjä ja parvisänkyjä. Meiltä löydät myös turvalliset juniorisängyt, joissa on korkeat laidat. Sänkyjä on saatavissa yksivärisinä sekä hauskoilla lasten suosikkihahmoilla. Sovita sänky lastenhuoneeseen lapsen tarpeiden, huoneen koon sekä sisustuksen värien mukaan - valikoimastamme löytyy varmasti sopiva sänky jokaiseen lastenhuoneeseen!
159 tulosta.

Juniorisängyt tekevät lastenhuoneesta hauskan ja viihtyisän

Sängyn ei tarvitse olla vain sänky – ainakaan, jos lapsilta kysytään. Naperoiden onneksi nykyään onkin saatavilla useita erilaisia hauskoja lastensänkyjä. Lastensänky voi olla esimerkiksi paloauton, kilpa-auton tai veneen muotoinen, joten se sopii täydellisesti sekä leikkeihin että nukkumiseen. Toisaalta lapsista on joskus myös hauska leikkiä vähän aikuisempaa ja valita itselleen klassisesti muotoiltu, tyylikäs sänky!

Valtava valikoima sänkyjä Jollyroomilla

Aivan kuten meillä on iso valikoima erilaisia pinnasänkyjä, on meillä myös iso valikoima hienoja ja hauskoja juniorisänkyjä – kaikki totta kai tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä kuten KidKraft, Troll ja BabyDan. Kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, voit laadun lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi myös netin parhaaseen hintaan, sillä on hintatakuu!

Tutustuthan juniorisänkyjen ohella myös muihin tuotteisiimme. Meiltä löydät kaiken lastenhuoneen sisustamista varten: valaisimet, yövalot, lasten huonekalut ja paljon muuta kotoisan lastenhuoneen sisustamista varten!