Juniorisängyt

Juniorisänky sopii täydellisesti lapsen ensimmäiseksi omaksi sängyksi. Valikoimastamme löydät sängyt joka makuun, olipa valintasi sitten ajattoman tyylikäs lasten ja nuorten sänky tai värikkäästi kuvioitu sängynrunko.
215 tulosta.

Juniorisängyt tekevät lastenhuoneesta hauskan ja viihtyisän

Sängyn ei tarvitse olla vain sänky – ainakaan, jos lapsilta kysytään. Naperoiden onneksi nykyään onkin saatavilla useita erilaisia hauskoja lastensänkyjä. Lastensänky voi olla esimerkiksi paloauton, kilpa-auton tai veneen muotoinen, joten se sopii täydellisesti sekä leikkeihin että nukkumiseen. Toisaalta lapsista on joskus myös hauska leikkiä vähän aikuisempaa ja valita itselleen klassisesti muotoiltu, tyylikäs sänky!

Valtava valikoima sänkyjä Jollyroomilla

Aivan kuten meillä on iso valikoima erilaisia pinnasänkyjä, on meillä myös iso valikoima hienoja ja hauskoja juniorisänkyjä – kaikki totta kai tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä kuten KidKraft, Troll ja BabyDan. Kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, voit laadun lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi myös netin parhaaseen hintaan, sillä on hintatakuu!

Tutustuthan juniorisänkyjen ohella myös muihin tuotteisiimme. Meiltä löydät kaiken lastenhuoneen sisustamista varten: valaisimet, yövalot, lasten huonekalut ja paljon muuta kotoisan lastenhuoneen sisustamista varten!