• HörbyBruk-header-1920x700.jpg

Hörby Bruk

Hörby Bruk on yksi Pohjoismaiden johtavista kottikärryjen ja leikkitarvikkeiden tuottajista, joka valmistaa vuodesta toiseen kestäviä laadukkaita tuotteita. Hörby Bruk tarjoaa hauskoja ulkoleluja kaikenikäisille lapsille, kuten keinuja, telttoja, lasten kottikärryjä ja köysitikkaita. Meiltä löydät laajan valikoiman Hörby Brukin fantastisia tuotteita, jotka muuttavat puutarhan seikkailuntäyteiseksi leikkipaikaksi!

54 tulosta.

Keinut, keinutuolit ja kaikki muut ihanat ulkoleikkien lelut Hörby Brukilta

Jokainen aikuinen muistaa, kuinka ihanaa keinuminen oli lapsena. Se oli itseasiassa yksi parhaista asioista – sitähän tunsi melkein lentävänsä, vai kuinka? Keinumisen ohella hiekkalaatikkoleikit ovat jääneet monien mieleen lapsuuden hauskimpina leikkeinä!

Ruotsalainen Hörby Bruk tarjoaa laajan valikoiman ihania ulkolelun kaiken ikäisille lapsille. Hörby Bruk valmistaa keinut, vauvakeinut, keinulaudat sekä köysiradat, lautaskeinut, isot kaverikeinut, trapetsi ja paljon paljon muuta.

Hörbu Bruk on tunnettu myös sen lapsille suunnitelluista kottikärryistä sekä kestävistä, puisista hiekkalaatikoista.

Osta Hörbu Brukin ulkolelut Jollyroomilta

Me tällä Jollyroomille haluamme, että asiakkaamme saavat kokea Hörby Brukin ulkolelun ihanuuden. Siksi meillä on siitä niin valtava valikoima. Löydät meiltä keinut, vauvakeinut ja keinutelineet, hiekkalaatikot, liukumäet, lasten leikkiteltat sekä totta kai kottikärryt!

Jos siis etsit Hörby Brukin ulkoleluja, olet tullut oikeaan paikkaan. Ja koska Jollyroomilla on hintatakuu, voit aina olla varma siitä, että ostat tuotteesi netin parhaaseen hintaan.