Koulu alkaa!

Kesäloma lähestyy loppuaan, ja on aika aloittaa arki! Jollyroomilta löydät kaiken tarpeellisen onnistuneeseen koulun aloitukseen!

 

Hyvä oppimisympäristö

Hyvä oppimisympäristö on edellytys uusien taitojen oppimiselle. Lapsen kirjoituspöydäksi kannattaa valita säilytystilallinen malli, jossa kirjat, vihot ja muut koulutarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Silloin läksyjä on hauskempi tehdä! Jollyroomin laajasta valikoimasta löydät juuri teidän perheenne koululaiselle sopivan kirjoituspöydän.

backtoschool-inredning-2021.jpg

1. Minitude Säilytyskorit 2-pack 2. Alice & Fox Nova Kirjahylly

Hyvä valaistus

Eikö läksyjen tekeminen olekin mukavinta, kun saa istua omassa pienessä nurkkauksessaan? Luo pikkukoululaiselle miellyttävä työskentelytila, jossa piirtää ja askarrella koulupäivän päätteeksi. Älä unohda valaistusta! Kirjoituspöydälle voi asettaa hienon pöytävalaisimen, jolloin pieni kotikonttori saa tärkeän loppusilauksensa. Lampun valossa läksyjen tekeminen sujuu, vaikka päivät syksyllä lyhenevätkin.

Täältä löydät paljon veikeitä valaisimia kirjoituspöydälle.

 

Koulutarvikkeet

Huolehdi, että ostat kaikki koulutarvikkeet hyvissä ajoin ennen ensimmäistä koulupäivää. Kynien, teroittimien ja pyyhekumien lisäksi koululainen tarvitsee tietenkin hyvän penaalin! Jollyroomilta löydät valtavan valikoiman hienoja penaaleja. Valitse oma suosikkisi täältä.

backtoschool-skolprylar-2021.jpg

1. New York Yankees Reppu 2. Beckmann Penaali

Tyylikäs ja käytännöllinen reppu

Hyvässä koulurepussa on kunnolla tilaa kirjoille, kansioille ja kynille. Sen tulee olla myös ergonominen lapsen selälle. Meiltä löydät laadukkaat, hauskasti kuvioidut reput joka lähtöön, pitipä lapsesi sitten dinosauruksista, yksisarvisista tai jostain ihan muusta! Täältä pääset tutustumaan valikoimaamme.

backtoschool-ryggsäckar2-2021.jpg

1. Nordbjørn Lunar Reppu 7L 2. Nordbjørn Cosmos Reppu 17L

Liikunta

Liikuntatunnit ovat tärkeä osa lukujärjestystä, koska ne tekevät hyvää sekä lihaksille että aivoille. Kunnon kohentuessa myös keskittymis- ja oppimiskyky parantuvat. Liikuntaan itsevarmuutta tuovat uudet jumppavaatteet! Jollyroomilta löydät muun muassa lenkkarit ja jumppapussit kaikenikäisille koululaisille

backtoschool-sport-2021.jpg

STIGA Dog 6.0 Skeittilauta

 

Muista nauttia kouluajasta! Aika kulkee kuin siivillä ja lukuvuodet vaihtuvat nopeammin kuin uskotkaan. Pidä siis hauskaa ja tee kouluajasta ikimuistoista! Kannattaa myös muistaa, että koulunkäynti on etuoikeus, joka ei ikävä kyllä koske kaikkia. Maailmassa on paljon lapsia, jotka vain unelmoivat pääsevänsä koulunpenkille. Barnfonden tekee yhteistyötä kansainvälisen Childfund Alliance -järjestön kanssa auttaakseen lapsia saamaan kunnon koulutuksen ja terveydenhoidon. Lue artikkelimme Barnfonden auttaa lapset koulun alkuun.

 

___________________________________________

www.skolvarlden.se/artiklar/vassa-hjarnan-med-skolidrott