Onko lapsesi unelmissa ajaa yhtä nopeasti kuin formulakuljettajat tai huristella traktorin kyydissä? Jollyroomilta saat hauskat ja vauhdikkaat lasten polkuautot perheen pienimmille! Meiltä löydät myös värikkäät polkutraktorit, jotka muistuttavat oikeita maatilan traktoreita. Lastaa hiekkaa tai pihamaalta löytyneitä leluja traktorin peräkäryyn kyytiin ja vie kuorma perille saakka! Voit myös napata nopean potkuauton alle ja huristella kilpaa kaverin kanssa!
92 tulosta.

Polkuauto – suosittu klassikko

Polkuauto on hauska auton ja polkupyörän yhdistelmä! Polkimilla lapsi voi itse hallita vauhtia ja ratin kääntäminen tuntuu melkein samalta kuin ajaisi oikeaa pientä autoa. Lapset tykkäävät tehdä samoja asioita kuin aikuiset, ja oikean auton näköisellä polkuautolla leikistä tulee jännittävää. Polkuautot ja polkutraktorit pysyvät suosikkeina vuodesta toiseen, ja siihen on hyvä syy – ne sopivat täydellisesti ulkoleikkeihin!

Mikä polkuauto tai polkutraktori kannattaa valita?

Lasten polkuautoja ja polkutraktoreita löytyy joka lähtöön monelta eri valmistajalta, joten mieluisan polkuauton valitseminen voi olla vaikeaa. Jollyroomin valikoimissa on kaikkea perinteisistä polkuautoista tunnettujen automerkkien mallisiin polkuautoihin sekä polkutraktoreita ja peräkärryjä. Meidän laajasta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun lapsellesi sopiva malli. Meillä on laadukkaita polkuautoja ja polkutraktoreilta lapsille suosituilta tuotemerkeiltä kuten Pinepeak, Smoby ja  BERG. Meillä on myös hintatakuu tuotteillemme, joten löydät varmasti verkon edullisimmat polkuautot meidän kauttamme.

Mustathan myös kypärän päähän!