Ilmaiset toimituskulut -11%
Hauck King Air Plus Trioset Yhdistelmävaunut, Melange Grey sis Comfort Fix Isofix Jalusta
Hauck King Air Plus Trioset Yhdistelmävaunut, Melange Grey sis Comfort Fix Isofix Jalusta
Hauck King Air Plus Trioset Yhdistelmävaunut, Melange Grey sis Comfort Fix Isofix Jalusta

Hauck King Air Plus Trioset Yhdistelmävaunut, Melange Grey sis Comfort Fix Isofix Jalusta

  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Tähän pakettiin kuuluu Hauck King Air Plus Trioset Yhdistelmävaunut, Melange Grey sekä Hauck Comfort Fix Isofix Jalusta, jolla turvakaukalon voi kiinnittää autoon.

Hauck King Air Plus Trioset -yhdistelmävaunut ovat tyylikkäät ja laadukkaat yhdistelmävaunut, joita voi käyttää sekä lastenvaunuina että lastenrattaina. Mukana on myös turvakaukalo, jonka voi helposti kiinnittää vaunurunkoon. Vaunuissa on hyvä jousitus ja säädettävä työntöaisa, joten vaunuja on miellyttävä työntää ja lapsen on mukava matkustaa vaunuissa.

King Air Plus -yhdistelmävaunut rullaavat kevyesti suurilla ilmapyörillään, ja ne sopivat useimpiin erilaisiin maastoihin. Etupyörät kääntyvät 360 astetta ja ne voi lukita tarvittaessa. Niissä on myös iskunvaimentimet, joten vaunujen työntäminen on tasaista. Tukevissa alumiinirunkoisissa vaunuissa on jalkajarrut ja tilava tavarakori, johon mahtuu kaikki tarpeellinen. Vaunurungon voi helposti taittaa kasaan ja pyörät on nopea irrottaa.

Vaunukopan kanssa voit käyttää lastenvaunuja heti lapsen syntymästä lähtien. Vaunukoppaan kuuluu pehmeä patja ja aurinkosuoja. Kun lapsi kasvaa, voit vaihtaa vaunukopan istuinosaan, jolloin lastenvaunuista tulee lastenrattaat. Istuinosa on leveä ja mukavaksi pehmustettu. Kun lapsi haluaa levätä, voit säätää selkänojan ja jalkatuen täyteen lepoasentoon.

Lastenvaunuissa on suuri säädettävä kuomu, joka suojaa auringolta, tuulelta ja sateelta. Kuomu on osittain päällystetty mesh-kankaalla, joten se hengittää hyvin. Istuinosan voi kääntää sekä kasvot että selkä menosuuntaan päin, siinä on viisipistevaljaat ja turvakaari.

Vaunurunkoon voit yhdistää Comfort Fix-turvakaukalon, joka tulee tämän paketin mukana. Turvakaukaloa voi käyttää lapsen syntymästä lähtien, siinä on sivutörmäyssuojat ja Memory Foam -pehmuste, joka muovautuu vartalon mukaan ja toimii iskunvaimentimena mahdollisessa törmäyksessä. Turvakaukalossa on pehmustettu kolmipistevyö ja lisäsuojaus pään kohdalla ja sivuilla. Kun automatka on ohi, voit siirtää lapsen kätevästi turvakaukalossa suoraan vaunuihin ja jatkaa matkaa vaunuissa, jolloin nukkuvaa lasta ei tarvitse herättää! Pakkaukseen kuuluu adapteri, jolla turvakaukalo kiinnitetään vaunurunkoon.

Väri: Harmaa.

Lisätietoja yhdistelmävaunuista löydät klikkaamalla tuotekuvaa.

Hauck Comfort Fix Isofix-jalustalla kiinnität Hauckin turvakaukalon autoon. Jalusta on helppo asentaa paikoilleen ja kätevä käyttää.

Mitat: 58 x 34 x 30 cm.
Paino: 5,1 kg.

Artikkelinro. 902639

Tuotemerkki

Hauck

Hauck tarjoaa kaikkea kantorepuista lastenvaunuihin. Täältä löydät Hauch turvaportit, sisarusvaunut, matkasängyt sekä monia muita Hauck tuotteita. Saksalainen Hauck yhdistetään hyvän hintaisiin, järkeviin tuotteisiin.

Katso lisää Hauck »