Meiltä löydät pehmeät fleecepaidat, jotka pitävät lapsesi lämpimänä vuoden viileimpinä päivinä! Tee uskomattomia löytöjä useiden lämpimien ja värikkäiden fleecepaitojen joukosta. Valikoimassamme on useita tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Didriksons, Reima, LEGO Wear, Mikk-Line, Lindberg sekä Bergans.
35 tulosta.

Fleecepaidat kaikenikäisille lapsille

Aina syksyisin ja keväisin saamme seuraksemme erikoisen sään, joka tuo omat haasteensa pukeutumiselle. Lapsella tulee olla koulussa tai päiväkodissa mukana erilaisia ulkovaatteita sekä kenkiä – vaihtovaatteista puhumattakaan. Fleecevaatteet ovat yksi ratkaisu tähän iänikuiseen pukeutumisongelmaan. Fleece on nimittäin sekä miellyttävää että erittäin toiminnallista materiaalia, jolla on ainutlaatuinen kehon lämpötilaan reagoiva ominaisuus! Fleecevaatteet pitävät siis lämpimänä, mutta eivät ole liian kuuma vaihtoehto esimerkiksi kevyemmän syystakin alle puettavaksi. Voit siis valita lapsellesi fleecetakin ja housut, joita voidaan käyttää myös aluskerrastona kylmemmillä säillä!

Useita erilaisia fleecepaitoja Jollyroomilta

Mikäli etsit kestäviä ja lämpimiä fleecevaatteita lapsellesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Kannattaa selata huolellisesti valikoimamme läpi, sillä meiltä löydät todennäköisesti lapsellesi juuri ne vaatteet, joita olet etsinyt! Valikoimassamme on muun muassa fleecepaitoja ja fleecetakkeja laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten 8848 Altitude, Lindberg sekä LEGO Wear – ihan vain muutamia mainitaksemme. Mikäli etsit joitakin muita vaatteita lapsellesi, esimerkiksi villasta valmistettuja alusasuja, älä epäröi napsauttaa lastenvaatteet-painikkeesta! Meillä on nimittäin kaikkea, olipa kyse sitten talvihaalarista, toppahousuista tai perheen pienimmän kokopuvusta.

Jollyroomilla on käytössä myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaessasi fleecevaatteita tai mitä tahansa muuta, voit olla täysin varma siitä, että saat tuotteet aina netin parhaaseen hintaan. 

Tervetuloa ostoksille!