Säilytä lapsen vaipat kauniissa vaippapussissa tylsän alkuperäispakkauksen sijaan! Meiltä saat värikkäät vaippapussit ja käytännölliset vaippalaatikot vaippojen tyylikkäämpään säilyttämiseen. Valikoimassamme on ImseVimsen vaippapusseja ja UBBI:n vaippalaatikoita, jotka pitävät vaipat järjestyksessä kylpyhuoneessa, hoitolaukussa ja hoitopöydän ääressä.

Käteviä ja kannettavia säilytysratkaisuja vaipoille

Vauvan kanssa lähdettäessä kyläilemään mummin ja vaarin luo, mukaan on otettava jos jonkinlaista tarviketta ja tavaraa, kuten kätevät ja kevyet lastenvaunut, lastenvaatteita ja mukavat imetysvaatteet – ja tietenkin vaippoja! Vaipparuljanssia helpottaakseen kannattaa hankkia kannettava vaippalaatikko. Nämä näppärät vaipansäilytyslaatikot sopivat erinomaisesti myös kylpy- ja lastenhuoneeseen!

Vaippalaatikot Jollyroomilta

Pohjoismaiden suurimpana lastentarvikkeiden verkkokauppana Jollyroomilla on kaikkea mitä pikkulapsiperheet tarvitsevat! Siksi ei olekaan ihme, että meiltä löytyy myös hyviä ja toiminnallisia vaippalaatikoita sekä vaipparoskiksia eri malleissa ja kuvioissa. Meiltä löydät kaikki tutut ja turvalliset vauvatarvikkeiden tuotemerkit kuten Korbell, b.box ja BabyBjörn!