Imetysvaatteet

Toiminnalliset ja kestävät imetysvaatteet helpottavat imettävän arkea. Imetysaikana on erityisen tärkeää, että imetyksen pystyy aloittamaan helposti ja huomaamattomasti missä vain ja milloin tahansa! Jollyroomilta saat imetyspaidat, -yöpaidat, -liivit ja -uimapuvut laadukkailta tuotemerkeiltä kuten Esther & Estelle, Noppies ja Boob!
123 tulosta.

Pehmeät imetysvaatteet – pakollinen hankinta modernille ja liikkuvalle äidille

Imettävän äidin näkeminen kahvilassa tai puistonpenkillä ei ole enää ihmetyksen aihe. Nykypäivänä alkaa olla itsestäänselvyys, että lasta voi imettää missä vain, mutta se voi aiheuttaa käytännön ongelmia. Tavalliset vaatteet ovat tiukkoja estäen lapsesi pääsyn kunnolla rinnalle, ja jälkivuodot voivat jättää ikäviä tahroja vaatteisiin. Imetysvaatteet ovat siksi loistava apu imettäville äideille. Tee vauva-arjesta asteen helpompaa ja vapaampaa imetysliiveillä, imetysponchoilla ja kätevillä imetyssuojilla. Nykyään imetysvaatteita löytyy joka lähtöön, joten sinun tarvitsee ainoastaan selvitä valinnanvaikeudesta.

Äitiysvaatteet raskauden ajaksi ja imetykseen Jollyroomilta

Laajasta valikoimastamme löydät sekä raskaus- että imetysvaatteita. Imetysaikana ei tarvitse tinkiä tyylistään, vaan äiti voi pukeutua mukaviin imetyspaitoihin ja -mekkoihin, joissa imettäminen käy vaivatta. Tutustu suosittuihin ja trendikkäisiin tuotemerkkeihimme Boob, Carriwell, Medela ja Milki!

Jos hankintalistalla on muut imetystä ja vauvan ruokkimista helpottavat apuvälineet, meiltä löytyy paljon erilaisia imetystarvikkeita. Täältä löydät rintapumput tarvikkeineen, imetystyynyt, imetyssuojat ja rintojen hoitotuotteet. Meillä on myös lastentarvikkeita, kuten kantoreppuja ja -liinoja, hoitopöytiä, tutteja ja paljon muuta uudelle perheenjäsenelle. Jollyroom tarjoaa hintatakuun koko valikoimasta, jotta saat varmasti tilaamasi tuotteet aina parhaaseen hintaan.