NUK First Choice+ Lasipullot & Pullotutit & Kuivausteline, Luonnonvalkoinen
NUK First Choice+ Lasipullot & Pullotutit & Kuivausteline, Luonnonvalkoinen

NUK First Choice+ Lasipullot & Pullotutit & Kuivausteline, Luonnonvalkoinen

37,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

NUK First Choice+ -tuttipullo on kätevä ja tyylikäs tuttipullo, joka on valmistettu kestävästä lasista. Tuttipullon suuaukko on leveä, joten se on helppo täyttää ja puhdistaa. Tähän pakettiin kuuluu kaksi 120 ml ja kaksi 240 ml kokoista tuttipulloa, joissa on koon 1 pullotutit, jotka sopivat 0-6 kuukauden ikäisille lapsille. Lisäksi mukana on kuivausteline, jossa tuttipulloja voi säilyttää ja kuivattaa hygieenisesti.

Tuttipulloissa on NUKin Anti-Colic Air System, joka estää lasta nielemästä ilmaa mukin vakuumitilan avulla ja siten auttaa ehkäisemään vauvan koliikkia.

Pullotutit on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista, ja niiden muoto muistuttaa äidin rintaa. Pullotutit sopivat kaikkiin First Choice+ ja First Choice -pulloihin.

Ikäsuositus: 0-6 kk.

Tilavuus: 120 ml ja 240 ml.

Materiaali: Lasi, silikoni. Ei sisällä bisfenoleenejä, ftalaatteja tai PVC:tä.

Väri: Luonnonvalkoinen.
Artikkelinro. 680155

Tuotemerkki

NUK

Jollyroomista löydät laajan valikoiman NUK:in tuotteita. NUK:in valikoimaan kuuluu erilaisia lastentarvikkeita, kuten tuttipulloja, tutteja, kylpytarvikkeita, hygieniatuotteita jne. Kaikissa NUK:in tuteissa on ainutlaatuinen NUK muotoilu, joka helpottaa vauvan suun kehitystä.

Katso lisää NUK »