Leikkikehä on turvallinen paikka lapselle, jossa lapsi voi ryömiä ja leikkiä rauhassa sillä aikaa, kun vanhemmat tekevät kodin askareita. Valikoimassa on useita erilaisia leikkikehiä, joista voit valita juuri teidän perheelle sopivimman vaihtoehdon. Leikkikehiin on saatavana myös pehmeitä leikkimattoja, joiden päällä lapsen on mukava istua ja makoilla. Meiltä löydät myös markkinoiden testivoittajat!
10 tulosta.

Käytännölliset leikkikehät pienille

Pienten lasten vanhempana tiedät varmasti, miten nopeasti lapset voivat kadota näkyvistä käännettyäsi selän. Onneksi meillä on lukuisia tarvikkeita, joiden avulla lasten silmällä pitäminen on helppoa. Kun lapset ovat erittäin pieniä, kantoliina ja babysitteri pitävät lapsen paikoillaan ja lähelläsi. Kun lapset kasvavat hieman, he pääsevät pois sittereistä omin avuin. Tuolloin avuksi kannattaa ottaa leikkikehä, jossa lapsella on tilaa leikkiä leluillaan rajatulla alueella. Loukkaantumisriskit minivoituvat, kun lapsi on leikkikehän reunojen sisäpuolella. Vaikka lapsi leikkisikin leikkikehän sisällä, häntä ei saa jättää ilman valvontaa. Leikkikehä kuitenkin helpottaa silloin, kun on tehtävä arkiaskareita ja samanaikaisesti pidettävä silmällä pientä lasta.

Tyylikkäät ja turvalliset leikkikehät Jollyroomilta

Meillä on useita erimallisia leikkikehiä, jotta sinä löytäisit perheellesi sopivimman. Löydät todennäköisesti haluamasi tuotteet meiltä – etsitpä sitten neliön muotoista leikkikehää tai taitettavaa turvaporttia. Meiltä saat myös kuusikulmaiset leikkikehät, joita voidaan käyttää turvaporttina tarpeen vaatiessa. Vaihtoehtoja on monia, kuten myös tuotemerkkejäkin: meiltä löytyy Beemoo, BabyDan sekä JLY. Useimpien leikkikehien mukana tulee myös pehmeä leikkimatto, mutta me myymme niitä myös erikseen! Jollyroomilla on myös voimassa hintatakuu, mikä tarkoittaa, että saat leikkikehät meiltä aina netin parhaaseen hintaan.

Me tiedämme, että pienten lasten kanssa tarvitaan paljon erilaisia leluja ja tarvikkeita. Me olemme Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä saat kaiken aina lastenvaunuista ja turvaistuimista äitiysvaatteisiin ja hoitolaukkuihin.

Happy Shopping!