-26%
Ilmaiset toimituskulut
Philips Avent uGrow Smart 860 Itkuhälytin

Philips Avent uGrow Smart 860 Itkuhälytin

206,90 € 279,90 € Sinä säästät: 73 € (-26%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Philips Avent uGrow Smart 860 on älykäs, mobiilisovelluksella ohjattava itkuhälytin, joka mahdollistaa lapsen valvonnan luotettavasti mistä tahansa. Saat ilmoituksen puhelimeesi, kun vauvan huoneesta kuuluu ääntä.

Philips Avent uGrow -itkuhälyttimessä on myös vastaustoiminto, viisi erilaista kehtolauluja, yövalo sekä kuvaustoiminto, jolla ikuistat ikimuistoiset hetket. Philips Avent -itkuhälyttimen avulla voit valvoa myös huoneen lämpötilaa ja kosteutta.

Sekä hälyttimen että sovelluksen on oltava yhteydessä internetiin. Yhteys on turvallinen ja suojattu. Voit kutsua läheisiäsi katselemaan missä tahansa he ovatkin. Voit lähettää kutsuja mistä tahansa jopa 10 eri tutulle. Yksityisessä tilassa voit päättää ketkä läheisistäsi saavat katsella ja milloin.

- Käytetään sovelluksen avulla (älypuhelin tai tabletti).
- HD-näyttö (720 dpi).
- Jokaista kameraa voi seurata samanaikaisesti kolme katsojaa.
Artikkelinro. 638067

Tuotemerkki

Philips Avent

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Philips Aventint tuotteita. AVENT on jo vuodesta 1984 asti valmistanut tuotteita, jotka perustuvat laajoihin tutkimuksiin ja testeihin. Nyt, osana Philips AVENT konsernia, tulee AVENT jatkamaan innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä tulevaisuudessakin. Heidän innovatiiviset tuotteensa tekevät lasten syöttämisestä sekä lapsen turvallisuudesta ja terveydestä huolehtimisesta helpompaa.

Katso lisää Philips Avent »