Philips Avent

Philips Avent Connected SCD921/26 Yhdistettävä Itkuhälytin

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
288,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Philips Aventin joustava, luotettava ja turvallinen itkuhälytin videotoiminnolla! Tämän itkuhälyttimen avulla voit sekä puhua että nähdä lapsesi toisesta huoneesta. Korkearesoluutioinen 4,3'' LCD-värinäyttö, jossa on kristallinkirkas yökuva ja selkeä äänenlaatu, varmistavat, että saat yhteyden lapseesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lataa Baby Monitor + -sovellus ja yhdistä matkapuhelimesi helposti itkuhälyttimeen. Sovelluksen avulla saat rajattoman kantaman ja voit helposti tarkastaa lapsesi kuulumiset Wi-Fi:llä tai puhelimen omalla internet-yhteydellä missä tahansa. Sovellus on yhteensopiva iOS 11 ja Android 5 tai näitä aikaisempien käyttöjärjestelmien kanssa

Yhteys yksikköjen ja Philipsin Baby Monitor + -sovelluksen välillä on yksityinen ja turvallinen. Vauvan yksikössä on myös virransäästötila ja tunnistin, joka reagoi heti, kun lapsi ääntelee. Vanhemman yksikössä on jopa 12 tunnin käyttöaika. Yksikköjen välinen kantama on enintään 400 metriä ulkona ja 50 metriä sisällä. Sovellus tarjoaa rajoittamattoman kantaman.

- Turvattu ja salattu yhteys
- Baby Monitor+ -sovelluksella rajaton kantavuus
- Mikrofoni ja kaiutin, jotta voit kuunnella ja puhua myös itse
- Sisäänrakennettu yövalo ajastimella
- 15 rauhoittavaa ja ajastettua äänivaihtoehtoa sekä mahdollisuus toistaa omaa ääntä sovelluksen kautta
- Jopa 12 tunnin käyttö ilman laturia
- Varoittaa liian korkeasta tai matalasta lämpötilasta sekä liikkeestä ja melusta

Philipsin Satisfaction Guaranteen avulla voit kokeilla tuotetta kotona 60 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Lue lisää tuotteen palautuksesta osoitteesta www.philips.fi.

Artikkelinro.  10173410

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Paristot 5 V:n 1 A:n verkkolaite (sisältyy tuotteeseen)
Taajuus 2,4 GHz
Korkeus (cm) 25
Pituus (cm) 8
Leveys (cm) 22
Paino (kg) 0,5
Tiedostot DK Philips Avent Money Back.pdf FI Philips Avent Money Back.pdf NO Philips Avent Money Back.pdf SE Philips Avent Money Back.pdf