Fisher-Price Ducky Fun 3-In-1 Potta
Fisher-Price Ducky Fun 3-In-1 Potta
Fisher-Price Ducky Fun 3-In-1 Potta

Fisher-Price Ducky Fun 3-In-1 Potta

69,50 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Tällä käytännöllisellä Fisher-Pricen ankalla on helppoa ja hauskaa opettaa lapsesi potalle! Lapsen istuutuessa ankka soittaa sävelen ja kvaakkuu rohkaisevasti. Potassa on irrotettava sisäpotta, jonka saa helposti irti puhdistamista varten sekä roiskesuoja, joka estää potan ulkopuolelle roiskumisen.

Kun lapsi kasvaa, voi irrotettavan pottareunuksen kiinnittää oikeaan wc-istuimeen varmistuakseen, että lapsi istuu mukavasti ja turvallisesti. Potan voi sulkea ja käyttää sitä jakkarana, kun on aika pestä kädet. Tämä käytännöllinen ankka on hauska apuvälinen lapsesi kaikille vessakäynneille.
Artikkelinro. 833435

Tuoteseloste

Paristot 3 x AA-paristoa (ei sisälly)
Maksimikuormitus 45,4

Tuotemerkki

Fisher-Price

Fisher-Price on valmistanut hauskoja leluja lapsille ja vauvoille 1930-luvulta lähtien ja heidän tuotteensa ovatkin olleet itsestäänselvä osa lastenhuonetta jo useiden sukupolvien ajan. Fisher-Price tarjoaa stimuloivia ja kehittäviä tuotteita kaikenikäisille lapsille aktiviteettileluista pehmoleluihin, helistimiin ja lastenvaatteisiin. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Fisher-Pricen laadukkaita ja värikkäitä tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Katso lisää Fisher-Price »