My Carry Potty

My Carry Potty Bumblebee Potta

2 JÄLJELLÄ
VALITSE VÄRI: Keltainen
2 JÄLJELLÄ
35,50 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

My Carry Potty on palkittu, kannettava potta, joka kulkee mukana minne vain. Veikeää eläinhahmoa esittävä potta tekee pottaharjoittelusta samalla mukavampaa ja hauskempaa lapselle.

Potassa on lukko, jonka avulla sen voi sulkea ja sitä voi kantaa riippumatta siitä, oliko se tyhjä vai ei. Kannessa on kumitiiviste, joka ehkäisee vuotamista ja pitää potan sisällön visusti potan sisäpuolella. My Carry Potty on valmistettu korkealaatuisesti ja se on helppo pitää puhtaana.

My Carry Potty -potan suurin hyöty on siinä, että se on suunniteltu miellyttämään lasta, jolloin hän omaksuu sen henkilökohtaiseksi omaisuudekseen. Kirkkain värein koristellussa potassa on kätevä kantokahva, jonka avulla se kulkee näppärästi niin vanhemman kuin lapsen mukana. Näin sen saa helposti pottaharjoittelun aikana mukaan sellaisiin paikkoihin, joissa lapsi ei muuten tuntisi oloaan mukavaksi.

My Carry Potta on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se on valmistettu 94-prosenttisesti kierrätettävästä materiaalista eikä se vaadi toimiakseen kertakäyttöpusseja. Tällä hupaisalla eläinpotalla saa mainiosti korvattua matkapotan, sillä sitä on yhtä helppo käyttää niin kotosalla kuin reissussa. Muuta pottaa ei sitten tarvitakaan!

Artikkelinro.  748106

Asiakkaiden kuvat

Hintahistoria

Ei tietoa