BabyBjörn Smart Potta, Vihreä

29,80 €
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

BabyBjörn Smart on ergonomisesti muotoiltu potta, jossa lapsen on miellyttävä istua. Sisäpotta on helppo irrottaa ja puhdistaa. Smart-potan roiskesuoja estää roiskeet. Smart-potta pysyy tukevasti pystyssä, vaikka lapsesi liikkuisikin hieman potalla istuessaan. Smart-potta on erinomainen yhdistelmä mukavuutta ja käytännöllisyyttä – ja siksi se onkin mainio perheen pienimmille! Potan alapuolen leveät kumireunat pitävät sen vakaasti paikoillaan lattialla. Potta jättää hyvin tilaa lapsen jaloille, jotta lapsen olisi helppo istuutua ja nousta potalta.

Minimalistisen tyylikkään potan kätevä koko mahdollistaa sen, että pottaa on helppo siirtää paikasta toiseen tai ottaa matkoille mukaan. Potan selkänojassa on myös käytännöllinen käsikahva, jotta sinä ja lapsesi voitte kuljettaa pottaa helposti huoneesta toiseen. Sisäpotassa on pyöreät reunat, jotta potta ei nipistäisi lapsen ihoa. BabyBjörn-potta on myös helppo pitää puhtaana: nosta potta käsikahvasta ylös ja huuhtele potta juoksevan veden alla! Potan pyöreät muodot helpottavat sen puhdistamista.

Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeet täyttävät Yhdysvaltojen ja Euroopan asettamat muovin turvallisuusvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että tuotteen muovi ei sisällä BPA:ta tai muita terveydelle haitallisia aineita.

Ikäsuositus: Potta- ja vessaharjoitteluikä riippuu täysin lapsesta ja on vaikea suositella tarkkaa ikää potan käyttöönottamiselle. Smart-pottaa voidaan käyttää silloin, kun lapsi tuntee olevansa valmis potalle.

Mitat: 25,5 x 33 x 16,5 cm.
Paino: 540 g.

Materiaali: Valmistettu polypropeenista (PP) sekä termoplastisesta elastomeerista (TPE).

Väri: Vihreä.
Artikkelinro. 109441

Video

Tuotemerkki

BabyBjörn

Täältä löydät suuren valikoiman BabyBjörnin lastentuotteita. BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka tuotteita on saatavilla ympäri maailman. BabyBjörnin tavoitteena on valmistaa tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat mm. BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt ja babysitterit.

Katso lisää BabyBjörn »