Candide

Candide Baby Panda Air Tyyny, Valkoinen

Trustpilot
Loppu varastosta
Loppu varastosta
24,90 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Candide Baby Panda Air on suloinen ja turvallinen vauvan tyyny, jonka ergonominen muotoilu ehkäisee takaraivon litistymistä, minimoi tukehtumisriskin sekä pitää niskan suorassa.

Tyynyssä on anatominen kolo, joka vähentää lapsen päähän kohdistuvaa painetta nostamatta päätä juurikaan koholle. Tyynyn täyte on ensiluokkaista, erityisen pehmeää viskoelastista muistivaahtoa, jonka ainutlaatuiset, painetta tasaavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan vauvan pehmeällä kallolle ja ehkäisevät pään epämuodostumia. Päällinen on hyvin hengittävää mikrokuitua, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Tärkeää!
Tyynyä suositellaan käytettäväksi vastasyntyneestä 6-kuukautiseksi asti. Siinä tapauksessa, että lapsen pää on jo kasvanut epäsymmetriseksi, tyynyä ei tule käyttää, vaan silloin suositellaan käytettäväksi Baby Sleep -unitukea (sivutyyny). Kuuden kuukauden jälkeen vauvan pää on luutunut kunnolla, ja kätkytkuolema- sekä tukehtumisriskit ovat pienemmät, joten tuolloin vauva voi käyttää kiilatyynyä tai vaihtoehtoisesti jättää tyynyn pois.

Tyynyä voi näppärän kokonsa ansiosta käyttää niin lastenvaunuissa, sängyssä kuin babysitterissäkin.

Mitat: 19 x 21 x 3 cm.

Materiaali:
Päällinen: 100 % puuvillaa.
Vuori: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa.
Täyte: 100 % polyuretaania (memory foam).

Pesuohje: Koko tyyny kestää konepesun (30°C).

Väri: Valkoinen.

Artikkelinro. 672617

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot