Candide

Candide tarjoaa tuotteita lapsille ja vauvoille poikkeuksellisilla hienouksilla. Heidän tuotteensa ovat toiminnallisesti ja hyvin muotoiltuja, ja ne pehmentävät niin lapsen kuin vanhempienkin arkea. Valikoimassa on muun muassa patjoja, tyynyjä, imetystyynyjä, unipesiä ja leikkimattoja.

21 tulosta.

Candide valmistaa innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita vauvallesi

Jo yli 20 vuoden ajan ranskalainen tuotemerkki Candide on suunnitellut toiminnallisia ja suloisia tuotteita lapsille. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on aina lapsen turvallisuus ja mukavuus, ja he haluavat taata hyvän laadun kaikille valmistetuille tuotteille. Heidän imetystyynyjään voi käyttää lieventämään selkä-, hartia- ja lantiokipuja sekä myöhemmässä vaiheessa myös babysitterinä ja vauvan istuintukena. Tutustu Candiden valikoimaan ja löydä lapsellesi mukava tyyny tai patja, jonka avulla sekä lapsesi että vanhemmat voivat nauttia hyvästä unesta.

Jollyroomilta löydät Candiden suosikkituotteet

Meiltä löydät laajan valikoiman Candiden laadukkaita lastentarvikkeita, kuten patjoja, innovatiivisia tyynyjä sekä raskaus- ja imetystyynyjä. Olipa hankintalistallasi mitä vain, löydät sen takuulla valikoimastamme, johon sisältyy myös lastenvaunuja, hoitoalustoja, lastenvaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Tarjoamme aina 365 päivän avoimen kaupan.