Recaro

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Recaron tuotteita. Recaro valmistaa uusimman tekniikan mukaisia turvaistuimia ja turvakaukaloita. Tuotteissa on käytetty innovatiivisia matetriaaleja ja tuotteiden muotoilussa on yllättäviä ratkaisuja.

16 tulosta.

Recaro – innovatiivisia ja turvallisia turvaistuimia

Kaikki vanhemmat haluavat varmistaa lapsensa turvallisuuden erityisesti autossa matkustaessa. Recaron turvaistuimet kuuluvat markkinoiden parhaisiin, ja ne on valittu useita kertoja turvaistuintestien voittajiksi. Recaro yhdistää toiminnallisuuden, ergonomian ja estetiikan luodakseen uuden sukupolven turvaistuimia. Ehdottoman turvallisuutensa lisäksi Recaro kiinnittää huomiota käytännöllisyyteen, joustavuuteen ja käyttömukavuuteen – ei siis ole ihme, että merkin turvaistuimet ovat suosittuja. Recaron turvaistuimia on helppo säätää lapsesi kasvun mukaan, joten niitä voi käyttää vuosien ajan.

Hanki Recaron turvaistuin Jollyroomilta

Meiltä löydät laajan valikoiman turvaistuimia monelta suositulta tuotemerkiltä, kuten Recarolta. Valikoimassamme on turvaistuimia, turvavyöistuimia ja turvakaukaloita monessa eri värissä ja mallissa.

Tutustu myös muuhun valikoimaamme, josta löydät lelut, lasten polkupyörät, lastenvaatteet, sukset ja potat. Jollyroomilta hankit lastentarvikkeet markkinoiden edullisimpaan hintaan ja saat lisäksi 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit helposti ja kätevästi palauttaa tuotteen ja saada siitä rahasi takaisin. Tervetuloa ostoksille!