NUK

NUK valmistaa käytännöllisiä lastentarvikkeita vauva-arjen tueksi. Valikoimastamme löydät vauvoille ja lapsille sopivat, suositut Genius-tutit, Evolution-nokkamukit ja First Choice -tuttipullot useissa eri värivaihtoehdoissa. 

79 tulosta.

NUK – lastentuotteiden klassinen valmistaja

NUK aloitti matkansa lastentarvikealalla jo vuonna 1956 ja valmistaa laadukkaita tuotteita vuosikymmenien kokemuksella. NUKin valikoimasta löytyy tuttipullot, tutit, kylpytarvikkeet, hygieniatuotteet ja paljon muuta tarpeellista vauvallesi. NUKin tuttien ainutlaatuinen muotoilu edistää lapsen suun ja hampaiden tervettä kehitystä.

NUKin lastentarvikkeet Jollyroomilta

Pohjoismaiden suurimmasta lastentarvikevalikoimasta löydät tietenkin myös useita NUKin tuotteita. Meiltä hankit tuttipullot, tutit, rintapumput, pullonlämmittimet, kuumemittarit ja paljon muuta. Käytännöllisistä NUK-tuotteista on saatavilla monta eri väriä ja kuosia, joista voit valita mieluisimman. Jollyroomin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan lapsiperheelle, kuten lelut, lasten polkupyörät, lastenvaatteet, sukset ja potat.

Jollyroom tarjoaa tuotteista aina markkinoiden edullisimman hinnan ja 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen takaisin helposti ja saada rahasi takaisin. Tervetuloa ostoksille!