Helly Hansen

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Helly Hansenin lastenvaatteita. Helly Hansen on norjalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut toiminnallisiin vaatteisiin. Kestävien materiaalien ja vaatteiden fiksujen ominaisuuksien ansiosta Helly Hansen on noussut yhdeksi pohjoismaiden johtavista vaatemerkeistä toiminnallisten vaatteiden valmistajana.

  •  

    Helly_Hansen_Logo.png

92 tulosta.

Tyyliä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä Helly Hansenilta

Talvitakit, talvihaalarit, sadevaatteet, lämpökerrokset ja pitkät kalsarit – lapset tarvitsevat talveen paljon erilaisia ja laadukkaita vaatteita. Muistat varmaan jonkin epämiellyttävän takin, johon sinut lapsena puettiin? Se ei tuntunut kivalta. Lapsilla on oltava vaatteita, joissa he viihtyvät ja jotka helpottavat kehonhallinnan opettelua. Vaatteiden on totta kai oltava myös kestäviä, koska kuten monet vanhemmat tietävät, ulkoleikit saattavat joskus olla aika sotkuisia ja vauhdikkaita!

Ulkovaatteista puhuttaessa Helly Hansen on merkki, jonka kaikki tunnistavat eikä syyttä. Helly Hansenilla on 140 vuoden kokemus alalta ja se on yksi parhaista käytännöllisten vaatteiden valmistajista, olipa kyse sitten sadeasuista tai muista ulkovaatteista.

Helly Hansen valmistaa aikuisten vaatteiden lisäksi asuja myös lapsille. Tämä on jotain, mikä kannattaa muistaa, kun etsit mukavia ja käytännöllisiä ulkovaatteita perheen pienimmille. Kun lapsesi on puettu Helly Hansenin vaatteisiin, on hän valmis mihin tahansa ulkoleikkeihin!

Helly Hansenin tuotteet Jollyroomilta

Meillä täällä Jollyroomilla on mahtava valikoima Helly Hansenin erilaisia lasten vaatteita. Meiltä löydät muun muassa Helly Hansenin voittamattomat talvitakit, sadevaatteet, lämpökerrastot sekä talvihaalarit.

Shoppaillessasi Jollyroomilla voit olla varma siitä, että saat tuotteesi aina markkinoiden parhaaseen hintaan. Jollyroom nimittäin antaa hintatakuun kaikille tuotteilleen.