Lämpöpussit joka kukkarolle!

Lämpöpusseja on erityyppisiä – mikä niistä sopii juuri sinun ja lapsesi tarpeisiin? Tässä päivityksessä autamme sinua valitsemaan sen oikean.

Verkkokaupassamme on laaja valikoima vettähylkiviä, kulutusta kestäviä ja lämmittäviä lämpöpusseja lastenvaunuihin ja -rattaisiin. Joitakin voi käyttää jopa nelivuotiaaksi asti. Monien eri värien, kuosien ja ominaisuuksien joukosta löydät takuulla teille sopivan. Pääset tarkastelemaan lämpöpussivalikoimaamme tästä!

Lämpöpussin tarkoitus on suojata lasta tuulelta ja kylmyydeltä sekä pitää samalla lapsen oma lämpö pussin sisäpuolella. Lämpöpussilla on siis oikeastaan sama tehtävä kuin toppahaalarilla. Lämpöpussi sopii erityisesti pienille lapsille, jotka eivät vielä liiku niin paljon. Ostoksilla ollessa vaunuja työnnellään usein sekä sisä- että ulkotiloissa, ja lämpöpussin ansiosta lasta ei tarvitse pukea ja riisua joka kerta.

 

Mikä lämpöpussi sopii juuri teille? Valitsimme viisi suosituinta tuotetta eri hintaluokista!

Edullinen ja näppärä lämpöpussi
Haluaisitko lämpöpussin, jota voi käyttää kaikkina vuodenaikoina? Siihen tarkoitukseen suosittelemme 2ME-tuotemerkin edullista Båstad-lämpöpussia, jossa on puuvillapäällinen ja fleecevuori. Vetoketjun avulla voit muotoilla pienen hupun lapsen pään suojaksi.

Perinteinen ja suosittu lämpöpussi
Jos haluat käyttää lämpöpussia monissa eri vaunuissa tai rattaissa, on Petite Chérie Essence nappivalinta. Se on klassinen ja edullinen talvilämpöpussi, jolla on kaikki toivottavat ominaisuudet! Lämmin täyte, pehmoinen teddyvuori, vetoketjut molemmilla puolilla, aukot viisipistevaljaille. Tämä lämpöpussimalli myös sopii useimpiin markkinoilla oleviin lastenvaunuihin.

Ainutlaatuinen kuviointi
Nordbjørnin Fox sävähdyttää ulkonäöllään! Kettu antaa lastenvaunuihin pirteän ja leikkisän ilmeen ja on lasten taattu suosikki. Räväkän värinsä lisäksi tämä lämpöpussi on varustettu lämpimällä toppauksella, kahdella vetoketjulla ja muotoilulla, joka sopii useimpiin lastenvaunuihin.

Tyylitietoisen valinta
Asutteko alueella, jossa mittari laskee usein pakkasen puolelle? Siinä tapauksessa Nordlysin merinovillainen Wool-lämpöpussi on erinomainen valinta. Merinovilla on antibakteerinen luonnonmateriaali, joka lämmittää tehokkaasti. Tämä vettähylkivä lämpöpussimalli on nappivalinta selkeälinjaista pohjoismaista muotoilua arvostavalle.

Monikäyttöinen lampaantalja
Nordlysin minilämpöpussissa vuorena on pitkäkarvainen lampaantalja, joka hylkii likaa ja kestää kulutusta. Ilmavan rakenteensa ansiosta talja lämmittää tehokkaasti, mutta ei hiosta. Lämpöpussin saa avattua kokonaan, ja sitä voikin käyttää rattaiden lisäksi pehmusteena pulkassa tai lämmikkeenä autossa.

Åkpåsar-FI.jpg
1. 2ME Båstad 2. Petite Chérie Essence 3. Nordbjørn Fox 4. Nordlys Wool 5. Nordlys Minilämpöpussi

nordlys-åkpåse_780X500.jpgNordlysin Oslo-lämpöpussi on valmistettu neulotusta villasekoitteesta.

Apua lämpöpussin valintaan saat myös toisesta lämpöpussiaiheisesta artikkelistamme. Lue lisävinkkejä sopivan lämpöpussin löytämiseksi täältä.

 

____________________________________________________

Kuvalähteet:
@nathaliefaulseit