Ulkolelut

Ulkona leikkiminen on mielekäs tapa lapselle tutkia ympäristöään. Täältä löydät useita hauskoja ulkoleluja, kuten palloja, keinuja ja hiekkaleluja lapsellesi. Värikkäät ulkolelut sopivat mainiosti kaveriksi hiekkalaatikolle tai kesällä rannalle. Täältä saat myös ihastuttavat leijat lapsille edullisesti!

Myydyimmät

 • 139 tulosta.

  Ulkolelut aktiivisille ja iloisille lapsille

  Kuten suurin osa vanhemmista varmasti tietää, lapset rakastavat ulkona leikkimistä, ja me haluamme tehdä kaikkemme, jotta ulkoleikit olisivat lapsille niin hauskoja ja helppoja kuin mahdollista. Leikkihetkiä voi monipuolistaa esimerkiksi leikkimökillä, hiekkalaatikolla tai vaikka molemmilla – sehän on kaikkein parasta! Yksi asia on varma: ulkoleikit ja ulkolelut ovat varma hitti, valitsitpa mitä tahansa.

  Löydä lapsesi ulkoleikit Pohjoismaiden suurimmasta lastentarvikkeiden verkkokaupasta

  Mitä tulee lasten ulkoleikkeihin, me täällä Jollyroomilla emme ole jättäneet mitään sattuman varaan, sillä meiltä löydät suuren valikoiman ulkoleluja kaikissa mahdollisissa kategorioissa. Meiltä löydät pihallesi kaiken: leikkimökki, liukumäki, hiekkalaatikko, pihakeinu ja keinulauta, trampoliini, polkutraktori ja polkuauto, lapio, ämpäri, kottikärryt ja pop up -teltta – niinpä! Kaiken etsimäsi löydät meiltä.

  Ja mitä tulee tuotemerkkeihin, olemme totta kai valinneet parhaat ja tunnetuimmat, kuten Smoby, BERG ja Plasto, muutamia mainitakseni.

  Jollyroomilla on kaiken lisäksi hintatakuu! Se tarkoittaa sitä, että ostaessasi tuotteesi Jollyroomilta voit olla varma siitä, että sait ne netin parhaaseen hintaan.

  Tutustuthan myös muihin tuoteperheisiimme. Meillä on laaja valikoima muun muassa erilaisia polkupyöriä ja potkulautoja, skeittilautoja ja rullaluistimia sekä ihania ja puhallettavia uima-altaita kuumia kesäpäiviä varten!