Leikkikeittiöt & Hellat

Pitääkö sinunkin lapsesi puuhastelusta ja kokkailusta keittiössä? Siinä tapauksessa ratkaisu on leikkikeittiö, joka kestää keittiöleikkejä. Oikeaa keittiötä muistuttava leikkikeittiö on mainio tapa tutustuttaa lapsi ruoanlaittoon ja kodin arkiaskareisiin. Leikkikeittiö toimii myös ravintolana tai kahvilana leikkiessä. Jollyroomilta saat sekä puiset että muoviset leikkikeittiö lapsille. Meiltä löydät myös suositut BRIO-puuhellat sekä muut keittiöleikkeihin tarvittavat välineet.
76 tulosta.

Pienen mestarikokin unelmakeittiö

Kaikki lapset rakastavat leikkiä aikuisia ja leikkikeittiö on täydellinen näitä leikkejä varten. Leikkikeittiön ja -hellan avulla lapsi voi testata, millaista olisi olla aivan oikeassa keittiössä – totta kai ilman polttavan kuumia levyjä, kiehuvaa vettä tai muita asioita, joilla voisi satuttaa itseään. Vaikka leikkikeittiössä ei näitä vähän vaarallisia yksityiskohtia olekaan, ovat monet niistä todella aidon näköisiä mikroaaltouuneineen, jääkaappeineen, astianpesukoneineen ja kokkaustarvikkeineen. Leikkikeittiöt ovat siis turvallinen paikka lapselle ”paistaa” ruokaa, ”keittää” vettä ja ”paahtaa” ruokia uunissa. Vain mielikuvitus asettaa rajat! Hauska leikkihella pitää lapsen kiireisenä ja innostuneen monien tuntien ajan!

Jollyroomilta löydät kaikki leikkikeittiöt ja lasten hellat mitä kuvitella saattaa

Meiltä löydät ison ja monipuolisen valikoiman leikkikeittiöitä, jotka sopivat sekä isoille että vähän pienemmille muksuille. Leikkikeittiöt voivat olla joko muovista tai puusta valmistettuja, joten valinnan varaa todellakin on. Materiaalien lisäksi myös muodoissa, väreissä ja ominaisuuksissa on eroja emmekä ollenkaan epäile, etteikö meiltä löytyisi juuri sinulle lapsellesi sopivaa vaihtoehtoa. Kun on useita helloja, uuneja, tiskikoneita ja keittiövälineitä, joiden välillä valita, ei kokonaisuus voi mennä pieleen! Leikkikeittiölle leikkiminen on jotain, mihin kaikki lapset voivat osallistua ja toisaalta se pitää itsekseenkin viihtyvän lapsen kiireisenä pitkään.

Kun olet löytänyt sopivan leikkikeittiön, voit tilata sen rauhassa. Meillä on nimittäin 14 kaupanpurkuoikeus ja 365 päivän avoin kauppa.