Thule

Thule Chariot Cab 2 Pyöräkärry, Cypress Green

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
1 349,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Thule Chariot Cab 2 -urheiluvaunut ovat todella monikäyttöiset vaunut kahdelle lapselle. Voit käyttää vaunuja pyöräilyyn, hiihtämiseen, juoksemiseen sekä kävelyille. Vaunut ovat nappivalinta paljon liikkuvalle perheelle!

Vaunut on helppo taittaa kasaan, jolloin ne mahtuvat pieneen tilaan. Vaunuissa on myös kätevä Thule VersaWing-järjestelmä, jonka avulla vaunujen käyttötarkoitusta on helppo vaihdella. Vaunuissa on kätevä käsijarru, jolla vaunuja on helppo hallita liukkaissa ja jyrkissä maastoissa.

Thule Chariot Cab 2 -vaunuissa on jousitetut pyörät, jotka vaimentavat hyvin iskuja kaikenlaisissa maastoissa, joten vaunuissa on mukava matkustaa. Kummassakin istuimessa on viisipistevaljaat ja istuimet on pehmustettu mukaviksi istua. Nämä vaunut eroavat muista vastaavista vaunuista siten, että istuimet ovat tavallista korkeammat, jotta pidemmät lapset mahtuvat kyytiin hyvin. Vaunuissa on hyvä ilmanvaihto irrotettavan ja säädettävän ikkunan ja aurinkosuojan ansiosta. Kumpaakin istuinta voi kallistaa taaksepäin yksitellen, joten kumpikin lapsi voi valita, missä asennossa on mukavinta matkustaa.

Vaunuissa on tilava tavarakori, johon mahtuu mukaan kaikki tarvittava päiväretkelle.

Vaunupaketissa on mukana tarvikkeet vaunujen kiinnittämiseen pyörään sekä kävelytarvikepaketti. Hiihtotarvikepaketti sekä juoksutarvikepaketti myydään erikseen.

Vaunut sopivat kahdelle lapselle (maksimikuormitus 45 kg).

Ikäsuositus: 0–5 vuotta (ennen 10 kk:n ikää suositellaan käytettäväksi Thule Infant Sling -vauvatukea).

Artikkelinro. 10119390

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Maksimikuormitus 45