Uimavaipat

Uimavaipat sopivat niin vauvauintiin kuin rannallekin. Lasten uimavaipat pitävät mahdolliset vahingot sisällään mahdollistaen huolettomat uintireissut. Valikoimastamme löytyy uimavaippoja erivärisinä, -mallisina ja -kokoisina. Tutustu valikoimaamme ja tee upeita löytöjä värikkäiden uimavaippojen joukosta!
18 tulosta.

Uimavaippojen avulla myös kaikista pienimmät voivat nauttia vesileikeistä

Vauvauinti ei ole enää mikään uusi ja ihmeellinen asia, vaan suosittu lapsiperheiden ajanviettotapa. Sekä perheen pienimmät että aikuiset nauttivat vedessä polskimisesta, ja samalla on mahtavaa seurata, kuinka taitavia pienoikaiset vedessä ovatkaan!

Ennen pienen lapsen viemistä uima-altaaseen, on sinun puettava lapsellesi sopiva ja laadukas uimavaippa. Onneksi se on helppoa! Markkinoilla on useita erilaisia uimavaippoja, jotka ovat varmoja ja mukavia lapsen päällä.

Löydä lapsesi uimavaippa Jollyroomilta

Meiltä täältä Jollyroomilta löydät uimavaipat perheen pienimmille. Kaikille laadukkaille merkeille – kuten Swimpylle, ImseVimselle ja Lindbergille – yhteistä on se, että ne suojaavat varmasti, ovat hauskan värisiä, niissä on ihania kuvioita ja se, että ne ovat mukavia päällä.

Tutustuthan myös isoon lasten ja vauvojen uimapukuvalikoimaamme. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi: uima-asut, uimapuvut, bikinit, UV-vaatteet ja paljon muuta!