Uimahousut

Polski altaassa tai hyppää järveen tyylikkäissä uimahousuissa! Täältä löydät värikkäät uimahousut tytöille sekä pojille. Valikoimassamme on erimallisia, -värisiä ja -kokoisia uimahousuja sekä uimashortseja kaikenikäisille lapsille. Tutustu valikoimaamme ja tee upeita löytöjä upeiden uimahousujen joukosta!
158 tulosta.

Uimahousut lapsille ja vauvoille

Kunnon kesään kuuluu sekä uimahousut että vesileikit! Täytä kotipihallasi oleva uima-allas vedellä tai vie koko perhe rannalle, ja nauttikaa kesästä, auringosta sekä hiekasta varpaiden välissä. Kun on aika astua veteen, on tärkeää, että lapsellasi on laadukkaat ja hauskat uimahousut jalassaan! Nykypäivänä uima-asujen valikoima on suuri ja juuri sinun lapsellesi sopivan mallin löytäminen on varmasti helppoa. Disneyn Autot, Frozen ja muut hauskat hahmot sopivat hyvin sekä poikien että tyttöjen makuun.

Uimahousuissa tärkeää on se, että ne tuntuvat mukavilta sekä märkänä että kuivana. Lapsen on myös pystyttävä liikkumaan niissä helposti. Suurin osa uimavaatteista myös suojaa lasta auringon UV-säteilyltä, sillä monet uimahousut on tehty SPF:llä käsitellystä kankaasta. Ne täyttävät siis sekä aikuisten vaatimuksen turvallisuudesta ja lasten vaatimukset hauskuudesta!

Laaja valikoima uimahousuja

Me täällä Jollyroomilla haluamme antaa asiakkaillemme sitä, mitä he toivovat. Siksi meiltä löytyy suuri valikoima erilaisia uima-asuja ja uima-housuja sekä käteviä asusteita kuten aurinkohatut, UV-vaatteet ja pelastusliivit. Meiltä löydät niin tavalliset uimahousut kuin pitkälahkeiset uimahousut UV-suojalla. Lisäksi meillä on myös lasten rakastamia, Disney ja muilla suosikkihahmoilla kuvioituja uima-asuja. Tutustuthan siis sellaisten tunnettujen merkkien valikoimaan kuin Hummel, Reima, Småfolk ja Lego Wear!

Hauskaa kesää!