Kuoritakit

Kuoritakki on lähes joka kelin vaate, joka soveltuu materiaalinsa ansiosta monenlaiseen toimintaan ja säähän. Kestävän päällyskankaan ansiosta takkia voi käyttää niin sateisella kuin tuulisellakin säällä. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia lasten kuoritakkeja useissa eri väreissä, malleissa ja kuvioissa. Tutustu upeaan valikoimaamme ja tee löytöjä!
144 tulosta.

Kuoritakki – erinomainen valinta lapsesi ulkovaatteeksi syksyyn ja kevääseen

Lapset rakastavat ulkoleikkejä säästä riippumatta. Mikä olisikaan hauskempaa kuin juosta vesilätäköissä tai leikkiä ulkoleikkejä puistossa? Ulkoilu on entistä huolettomampaa, kun päällä ovat lämpimät ja hyvin päälle istuvat ulkovaatteet. Kun lapsellasi on oikeanlaiset ulkoiluvarusteet, saat sinäkin olla rauhallisin mielin tietäessäsi, että lapsellasi on lämmin ja hyvä olla säällä kuin säällä. Pakkassäähän suunniteltu talvitakki on välikausiin liian tukala. Niinpä hyvä välikausitakki onkin investointi, jonka arvoa ei kannata vähätellä. 

Kun lämpötilat ailahtelevat ja säätilat vaihtuvat hetkessä aurinkoisesta sateiseen, on lämmin ja tuulenpitävä takki kaiken a ja o. Kuoritakissa yhdistyvätkin kevättakki ja syystakki, sillä se on kevyt ja lämmin, ja sen alle mahtuu sopivasti pitkähihainen tarpeen vaatiessa. Älä anna sään olla ulkoleikeistä nauttimisen esteenä!

Laadukkaat takit netin parhaaseen hintaan Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla rakastamme ratkaisuja, jotka helpottavat lapsiperheen arkea. Niinpä olemmekin koonneet laajan valikoiman kestäviä ja laadukkaita kuoritakkeja markkinoiden suosituilta tuotemerkeiltä, kuten ReimaNordbjørn ja Lindberg – vain muutamia mainitaksemme! Takkiostosten yhteydessä kannattaa tarkastaa myös muu valikoimamme, josta löytyvät niin kumisaappaat kuin muutkin lasten kengätlastenvaatteetreput sekä paljon, paljon muuta!

Tarjoamamme hintatakuu sekä 365 päivän avoin kauppa pitävät huolen siitä, että teet ostoksesi meiltä vaivattomasti netin parhaaseen hintaan. Lähde siis ihmeessä ihastumaan valikoimaamme ja valitse suosikkituotteesi valikoimastamme jo tänään!

;