Joha

Meiltä saat villaiset lastenvaatteet Johalta! Joha on Skandinavian suurin lasten ja vauvojen villa-alusvaatteiden ja villayöpukujen tuottaja. Yritys perustettiin vuonna 1963. Johan toimintaidea nykyään on täysin sama kuin 50 vuotta sitten - laadusta ei tingitä, villa on parasta mahdollista ja muotoilu on kestävää hienolla designilla varustettuna. Valikoimasta löydät mm. bodyja, mekkoja, vauvan myssyjä sekä tossuja.

67 tulosta.

Villavaatteet perheen pienimmille

Joha on valmistanut villavaatteita 60-luvulta asti, ja se panostaa erityisesti kauniiden, mukavien ja käytännöllisten ja kestävien vauvan- ja lastenvaatteiden suunnitteluun sekä valmistukseen. Johan käyttämä kangas on villasekoite, jossa on puuvillaa ja silkkiä, joten vaatteet tuntuvat varmasti aina mukavilta päällä.

Villavaatteet ovat parasta, mitä voit lapsellesi antaa, sillä ne hengittävät, siirtävät kosteutta pois iholta ja pitävät lämpimänä. Lisäksi on tieteellisesti todistettu, että lapset jotka esimerkiksi nukkuvat villaisissa lakanoissa, nukkuvat paremmin.

Sen lisäksi, että Johan villavaatteet ovat ihania käyttää, on ne myös helppo pestä ja pitää puhtaana. Mitä muuta lastenvaatteilta voisi toivoa!

Laaja valikoima Johan vaatteita Jollyroomilla

Meidän mielestämme tuotemerkki, jonka vaatteet ovat luontoystävällisiä, laadukkaita ja sopivan hintaisia on huippujuttu! Ja juuri siksi Johan tuotteita löytyy meidän valikoimastamme monipuolisesti: paidat, bodyt, legginsit, hameet ja paljon muuta. Löydä siis parhaat villavaatteet lapsellesi – tietysti netin parhailla hinnoilla, hintatakuulla ja ilmaisella palautuksella!

Mikäli etsit villavaatteiden lisäksi muita vaatteita, tutustuhan myös muihin meiltä löytyviin tuotemerkkeihin kuten CeLaVi, Devold, Didriksons ja eBBe!