Medela

Medela Calma Tuttipullo 150 ml

Superhinta-14%
3 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

3 JÄLJELLÄ
17,90 € 20,90 € Sinä säästät: 3 € (-14%)

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

v17_Kampanj_CMS_500_Superpriser_FI.png

Tuotekuvaus

Medelan Calma on varustettu patentoidulla Air-Vent-toiminnolla, jonka ansiosta maito virtaa ainoastaan lapsen imiessä. Se on suunniteltu sopimaan kaikenikäisille vauvoille, joten sinun ei tarvitse vaihtaa pullotuttia lapsen iän tai kehitysasteen mukaan. Calma sopii Medelan pulloihin, ja se on helppo puhdistaa, säilyttää ja kuljettaa. Ei sisällä BPA:ta.

- Ruokailua sopivassa tahdissa: Patentoitu Air-Vent varmistaa, että maitoa virtaa ainoastaan tyhjiön syntyessä, jotta lapsi voi juoda, pitää taukoja ja hengittää omaan tahtiinsa.

- Yksi koko sopii kaikille: Maidon virtaus mukautuu automaattisesti käytetyn tyhjiötason mukaan, joten sinun ei tarvitse vaihtaa pullotutteja lapsen kasvun mukaan.

- Yhteensopiva Medelan pullojen kanssa: Kerää, säilytä ja ruoki Medelan pulloilla. Pakkaukseen sisältyvä monitoimikansi estää maidon läikkymisen kuljetuksen aikana.

- Puhdista ja säilytä: Kaikki Calma-pullotutin osat voi helposti pestä astianpesukoneessa (yläkorissa), ja puhtaat osat voi vaivattomasti säilyttää monitoimikannen ja tuttisuojan avulla (molemmat sisältyvät pakkaukseen).

- Valmistettu Sveitsissä ilman BPA:ta.

Artikkelinro.  108156

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali Polypropyleeni, silikoni, termoplastinen muovi

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa