• Beemoo-SAFE-header-1920x700_.jpg

Beemoo SAFE

Beemoo SAFE -tuotteet on suunniteltu huolellisesti lapsen turvallisuus edellä, jotta voit varustaa kotisi lapsiturvalliseksi yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Beemoo SAFEn turvalaidat, turvaportit, itkuhälyttimet ja leikkikehät tarjoavat lapsellesi turvallisen ympäristön, jossa hän voi oppia, kasvaa ja kukoistaa.
16 tulosta.

 

Mitä Beemoo SAFE tarjoaa?

Lapsesi turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Beemoo SAFE auttaa vanhempia ja huoltajia pitämään lapset turvassa heidän kasvaessaan ja maailmaa tutkiessaan. Voit siis olla rauhallisin mielin lasten nauttiessa mukaansatempaavista seikkailuista.
Beemoo SAFE -turvalaita takaa turvalliset yöunet. Tukevat turvalaitamme estävät lasta putoamasta sängystä, joten voit nukkua levollisesti tietäen, että lapsesi nukkuu turvallisesti omassa sängyssään. Tyylikkään, minimalistisen muotoilunsa ansiosta valikoimamme turvalaidat sopivat kaikentyylisiin lastenhuoneisiin. Sano hyvästit levottomille öille.
Itkuhälyttimet toimivat korviesi ja silmiesi jatkeena. Beemoo SAFE tarjoaa käytännöllisiä itkuhälyttimiä vauvan valvontaa varten, etsitpä sitten mikrofonilla varustettua tai videonäytöllistä mallia. Itkuhälyttimen avulla voit hoitaa päivittäisiä askareita luottavaisin mielin, sillä tulet tietämään heti, mikäli lapsesi tarvitsee sinua.
Turvaportti pitää lapsen turvassa, kun hän kasvaa ja alkaa tutkia ympäristöään. Beemoo SAFEn turvaporteilla rajaat lapselle turvallisen alueen ja estät häntä pääsemästä vaarallisiin paikkoihin, kuten portaisiin. Valikoimamme turvaportit ja tilanjakajat ovat helposti asennettavia ja ne on varustettu tukevilla kiinnitysjärjestelmillä. Varmista, että utelias seikkailijasi pysyy hänelle rajatuilla alueilla ja lisää kotiisi joustavuutta turvallisuudesta tinkimättä.
Leikkikehä tarjoaa lapselle turvallisen leikki- ja puuha-alueen. Beemoo SAFE -leikkikehät ovat turvallisia, vakaita ja helposti siirrettäviä. Beemoo SAFEn leikkikehässä lapsi nauttii kehittävistä leikkituokioista turvallisesti.

 

Mitä on kodin lapsiturvallisuus?

Huoltajien valppaus pitää lapsen turvassa ja suojassa arjen vaaroilta. Lasten turvallisuus on käsite, joka kattaa turvallisen nukkumisympäristön luomisen, esteiden rakentamisen putoamista vastaan ja jatkuvan lapsen tarkkailun turvallisten leikkituokioiden varmistamiseksi.
Valitsemalla Beemoo SAFEn et vain osta tuotteita, vaan omaksut turvallisuustietoisen elämäntavan. Liity niiden lukemattomien perheiden joukkoon, jotka luottavat Beemoo SAFEen. Luo rakastava ympäristö, jossa jokainen naurunpyrähdys ja leikkituokio tapahtuu turvallisesti. Beemoo SAFE uskoo perheiden valistamiseen lasten turvallisuuden tärkeydestä ja tarjoaa heille samalla työkalut sen toteuttamiseen.

 

Mitä tarvitset lapsiturvallista ympäristöä varten?

Lasten turvallisuuden osalta jokaisen perheen tarpeet voivat olla yksilöllisiä, mutta tavoite on aina sama: luoda turvallinen koti, jossa pienet lapset voivat kuljeskella, tutkia ja kasvaa ilman turhaa riskiä. Tehokas lapsiturvallisuus edellyttää kodin perusteellista tarkastusta, jotta voidaan tunnistaa mahdolliset vaarat, joihin utelias lapsi voi törmätä.
Beemoo SAFEn valikoimasta löydät kaiken tarvittavan lapsiturvallista kotia varten. Valikoiman pehmeät ja suojaavat turvalaidat takaavat lapselle turvalliset yöunet. Tukevat turvaportit rajaavat lapselle vaarattoman tilan kotona ja pitävät lapsen poissa portaista, keittiöstä ja muista tiloista. Beemoo SAFEn itkyhälyttimillä seuraat lapsen hyvinvointia etäältä. Monipuoliset leikkikehät varmistavat, että lapsi voi leikkiä mielikuvituksellisia leikkejä turvallisella, rajatulla alueella. Beemoo SAFE tukee perhettäsi lapsen kasvaessa ja luo lapselle turvallisen kasvuympäristön.