-10%
Beemoo Care Kylpyamme + Kylpytuki, Sininen
Beemoo Care Kylpyamme + Kylpytuki, Sininen
Beemoo Care Kylpyamme + Kylpytuki, Sininen

Beemoo Care Kylpyamme + Kylpytuki, Sininen

28,60 € 31,80 € Sinä säästät: 3,20 € (-10%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Beemoo Care Kylpyamme + Kylpytuki on käytännöllinen kylpypaketti, jossa on tilava kylpyamme ja kätevä kylpytuki imukupeilla. Laita kylpytuki kylpyammeeseen niin kylpemisestä tulee helpompaa kaikista pienimpien lasten kanssa!

Paketti sisältää:
Kylpyamme
Kylpytuki

Beemoo Care Kylpyamme on tilava kylpyamme, jonka pohjassa on tyhjennystulppa. Kylpyammeessa on suloinen design sydänten kuvilla ja siinä on helppo ja mukava kylvettää lasta. Kylpyammetta voi käyttää kylpytuen/kylpytuolin kanssa, jolloin kylpemisestä tulee entistä kätevämpää niin sinulle kuin lapsellesi.

Materiaali: Kova muovi.

Mitat: L50 x P89 x K22 cm.

Beemoo Care Kylpytuki on kylpytuki Beemoo Care Kylpyammeeseen. Kylpytuoli on kätevä kaikista pienimmille lapsille, sillä sen avulla lapsi voi maata mukavasti vedessä pää vedenpinnan yläpuolella. Tämä helpottaa myös vanhemman tehtävää, sillä molemmat kädet jäävät vapaiksi lapsen pesemistä varten.

Beemoo Care Kylpytuki kiinnitetään kylpyammeeseen imukuppien avulla. Kylpytuolin selkänojassa on suloinen ankan kuva, mikä tekee kylpemisestä entistä hauskempaa!

Mitat: P67 x L30 x K20 cm.

Materiaali: Kova muovi.

Haluatko tietää lisää? Klikkaa erillisiä tuotteita lukeaksesi lisää ja nähdäksesi lisää kuvia!
Artikkelinro. 901080

Tuotemerkki

Beemoo

Beemoo tarjoaa näppäriä ja laadukkaita tuotteita aktiiviselle perheelle. Heidän valikoimastaan löydät esimerkiksi lastenvaunuja, babysittereitä, hyppykeinuja, lämpöpusseja ja matkasänkyjä. Beemoon tyylikkäät tuotteet helpottavat toiminnallisuudellaan lapsiperheiden elämää.

Katso lisää Beemoo »