-18%
Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Warm Sand
Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Warm Sand

Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Warm Sand

64,90 € 79,50 € Sinä säästät: 14,60 € (-18%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Babylonian Tricot-slen bamboo on pitkä ja joustava kantoliina, joka takaa parhaan istuvuuden. Se on monipuolinen, pehmeä ja miellyttävä, ja valmistettu bambusta. Kantoliina on täydellinen valinta vastasyntyneelle tai pienelle lapselle. Tricot-slen on helppo solmia ja sen avulla lasta voi kantaa usealla eri tavalla. Kantoliina on myös mainio apuvälien imetykseen. Mukana tulevan ohjekirjan avulla opit helposti tavallisimmat solmintatavat ja eri vaihtoehtoja niille.

Tricot-sleniä käytetään synnytysosastoille ja keskososastoilla vastasyntyneiden ja joskus keskosina syntyneiden lasten rauhoittamiseen. Kantoliinaa voi käyttää hyvinkin pienten lasten kanssa, sillä kantoasennon ergonomisuus takaa, ettei lapsen selkään kohdistu painetta. Siksi kantoliinaa voi käyttää lapsen syntymästä asti ja niin kauan kuin haluaa.

Babylonia keskittyy erityisesti ekologisten tuotteiden valmistamiseen. Bambukaan ei täytä kaikkia kriteereitä, mutta se on silti ympäristöystävällisempi materiaali kuin muut kankaat. Bambu kasvaa nopeasti eikä se vaadi yhtä paljon vettä kuin puuvilla. Bambua on kuitenkin käsiteltävä kemiallisesti, ennen kuin siitä voidaan valmistaa kangasta. Käsittelyn jälkeen bambu muuttuu viskoosiksi, ja koska sen luonnollisuus häviää käsittelyn aikana, ei bambua voida kutsua ekologiseksi materiaaliksi vaikka bambu olisikin ekologisesti viljelty.

Babylonia käyttää kankaiden värjäämiseen myrkyttömiä, GOTS-hyväksyttyjä värejä.

Yksi koko sopii kaikille.

Ikäsuositus: Vastasyntynyt - 3 vuotta.

Max paino: 15 kg.

Materiaali: 100 % bambusta valmistettua viskoosia.

Pesuohje: 40°C.
Artikkelinro. 719602

Tuotemerkki

Babylonia

Jollyroomilta löydät Babylonia-merkin kantoliinat ja raskauskorut. Babylonia on belgialainen yritys, joka valmistaa moderneja, monikäyttöisiä kantoliinoja sekä odotuskoruja. Babylonian kantoliinojen ideana on helpottaa vanhempien elämää. Kantoliinassa kantaminen auttaa myös täyttämään lapsen läheisyyden tarvetta ja kehittämään motorisia taitoja. Kantoliinoja on saatavana monissa eri malleissa ja väreissä.

Katso lisää Babylonia »