Eko

Babylonia BB-Sling Eko Kantoliina, Berry Dusk

90,80 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Babylonian BB-Sling on kätevä rengaskantoliina jonka sitominen käy nopeasti. Liina sidotaan renkaan avulla toisen olkapään yli. Rengasliinaa voi käyttää vastasyntyneiden kanssa, mutta parhaiten se toimii kun lapsi on tarpeeksi suuri jotta hän voi istua sivussa lantiolla.

Renkaiden avulla kantoliina on helppo sitoa päälle ja sen kokoa voi muuttaa helposti liinaa vetämällä. Olkapäälle asettuva osa on hieman pehmustettu tuoden lisämukavuutta kantajalle. Bb-Sling sopii hyvin vastasyntyneelle, jota voi kantaa joko makuuasennossa tai pystyssä vatsa vatsaa vasten. 2-4 vuotiaita voi kantaa lantiolla tai selässä. Rengaskantoliina antaa hyvän tuen imetettäessä ja sen avulla imettäminen käy huomaamattomasti.

- Mukana selkeät sitomisohjeet ja kuvasarjat sekä ohjeet kaksosten kantamiseen.

- Käsin kudottu Fair Trade-tuote

Ikäsuositus: Vastasyntyneistä eteenpäin

Materiaali: 100% ekologista puuvillaa

Pesuohje: Konepesu 40°C tai 60°C
Artikkelinro. 732478

Tuotemerkki

Babylonia

Jollyroomista löydät Babylonian kantoliinat ja rakauskorut. Babylonia on belgialainen yritys, joka valmistaa moderneja, monikäyttöisiä kantoliinoja sekä odotuskoruja. Babylonian kantoliinojen ideana on helpottaa vanhempien elämää. Kantoliinassa kantaminen auttaa myös täyttämään lapsen läheisyyden tarvetta ja kehittää motorisia taitoja. Kantoliinoja on saatavilla monia eri malleja ja värejä.

Katso lisää Babylonia »