-28%

Moweo Lite Babysitteri

67,90 € 93,90 € Sinä säästät: 26 € (-28%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Moweo Lite on nerokas babysitteri, jossa on lukuisia toimintoja, jotka tekevät vanhempien arjesta helpompaa samalla, kun lapsi saa ihanan lepopaikan. Babysitterissä on keinutustoiminto, värinäasetus, ajastin ja musiikkia. Keinutustoiminto saa babysitterin keinumaan sivuttain ja sen voi asentaa kahdelle eri nopeudelle. Musiikkitoiminto soittaa rauhallisia melodioita ja äänenvoimakkuutta voi säätää.

Moweo -babysitterissä on irrotettava lelukaari kahdella hienolla ja pehmeällä hahmolla. Kun babysitteriä ei käytetä leikkiin, sen keinutus- ja värinätoiminnot sopivat täydellisesti lapsen nukuttamiseen!

HUOM! Babysitteri vaatii 4 kpl C-paristoja, ne eivät tule mukana. Sitterin istuinta ei voi säätää istuinasennosta makuuasentoon. Pehmohahmot voivat vaihdella.

- Keinutustoiminto.
- Värinätoiminto.
- Pestävä päälliskangas.
- Musiikkia.
- Lelukaari.

Ikäsuositus: 0 kuukautta +

Maksimikuormitus: 9 kg.

Mitat: 70 x 49 x 51 cm.

Materiaali: 100 % Polyesteria. Runko metallia.
Pesuohje: Konepesu kylmässä vedessä, älä käytä valkaisuainetta.

Väri: Harmaa.
Artikkelinro. 508923

Tuotemerkki

Moweo

Moweo tarjoaa lastenvaunuja, jotka sopivat fiksulle perheelle. Niiden takana on pohjoismainen design-ajattelu. Moweon malleissa on useita toimintoja, ja vaunuihin on kerätty parhaat puolet, jotka tavalliseti ovat todella vahvoja toimintoja monissa lastenvaunumalleissa.

Katso lisää Moweo »