Hyppykiikku on kotona monien lasten suosikki, joka harjoittaa vauvan koordinaatiota, jalkoja ja kuntoa. Valikoimassa on hauskoja ja turvallisia hyppykiikkuja, jotka voi kiinnittää esimerkiksi kodin oviaukkoihin. Hyppykiikkua voi käyttää lapsille siitä lähtien, kun lapsi osaa kannatella päätään itse tukavasti. Meiltä saat turvalliset ja hauskat hyppykiikut kotiisi!
13 tulosta.

Huippuhauskat hyppykiikut lapsille

Babysitterin ohella vauvat viihtyvät todella hyvin hyppykiikuissa! Se sopii erityisesti lapsille, jotka eivät aivan vielä osaa kävellä, koska he voivat sen avulla harjoitella pystyssä pysymistä ja jalkojen liikkeitä.

Hyppykiikut kiinnitetään vaivattomasti ovenkarmiin, ja siinä kullannupun on hauska ja helppoa hyppiä, leikkiä ja pitää kivaa!

Löydä lapsellesi sopiva hyppykiikku Jollyroomilta

Aivan kuten löydät meiltä laajan valikoiman kaikkia vauvojen ja lasten tarvikkeita, löydät meiltä myös laajan valikoiman hyppykiikkuja! Hyppykiikut on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä kankaasta, joka sopii lapsen herkälle iholle. Hyppykiikut on myös suunniteltu ja valmistettu siten, ettei lapsesi vahingossakaan putoa niistä pois, ja siten että hyppykiikku on helppo asentaa ovenkarmeihin metallitangon avulla.

Ja etsit jos kävelemään opettelevalle muksullesi muita apuvälineitä ja kehitystä tukevia leluja, tutustuthan myös mainioihin kävelytuoleihimme! Meiltä löydät lisäksi kaiken muun, mitä sinä ja lapsesi tarvitsette: syöttötuolit, ruokalaput, aktivointilelut – kaikki totta kai tunnetuilta merkeiltä kuten BabyDan, 2ME ja Brio!